hej witajcie
Temat ciekn±cego baku w e38 to temat rzeka .Ale moja pro¶ba jest co wybraæ i proszê was o opinie która opcja najlepsza.
Najwa¿niejsze nie rozwodzimy siê o zmianê baku - czy koszta z tym zwi±zane .( piszê o wyci±gniêciu i ponownym wsadzeniu )
Mam do wyboru 3 opcje powiedzmy - która wed³ug was jest rozs±dna - czasowo i pieniê¿nie .Jak to naprawiæ czy wymieniæ itd
Wersja A.
mam swój szmelcowaty bak ciekn±cy na Stole - i z racji ¿e jestem spawaczem tig
Wys³aæ bak do piaskowania ( koszt ok 70 z³ )
Pospawaæ naprawiæ we w³asnym zakresie ( mam tiga miejsce itd
Kupiæ co¶ do pokrycia baku jaki¶ gumolec w p³ynie - B±d¼ daæ do malowania proszkowego ( mam to za piwo)
Problem jest tylko taki ¿e mój bak mo¿e wymagaæ wstawek z blachy bo nie bêdzie do czego lataæ - Ok blachê mam .
Trace czas swój i sam robiê
Mo¿na by kupiæ inny szmelcowaty bak do regeneracji za 100z³ bo s± takie i naprawiaæ a autem je¿dzê
wersja B
jest go¶æ na allegro co naprawia baki za od 599- ale naprawa mo¿e byæ kurde na kwote 800z³ bo bêdzie sito i kto¶ to bêdzie lepi³
Wysy³am mój za tydzieñ dostaje swój
Zak³adam Nie tracê czasu
Tylko uziemiam auto na dobry tydzieñ
Albo Mo¿na by kupiæ inny szmelcowaty bak do regeneracji za 100z³ bo s± takie i naprawiaæ a autem je¿dzê za³o¿yæ jak wróci
Wersja C
Kupuje od tego samego go¶cia na Allegro za 790 z³ Ale daæ mu swój bak
Albo daæ790 + 200z³ ( za brak baku ) - za nowy i nic mnie nie obchodzi
A sory opcja D
Kupuje za ok 450- 600 z³ u¿ywkê z Allegro i modlê siê ile wytrzyma - bo mo¿liwie ¿ê pêknie w ka¿dej chwili .
Co mi poradzicie !! Sugestie ???

Odpowiedz z cytatem