MOI MILI TAK JAK W TEMACIE . SZUKAM KOGOS KTO SIE PODEJMIE PODLACZENIA TV\DVD DO E65
MOI MILI TAK JAK W TEMACIE . SZUKAM KOGOS KTO SIE PODEJMIE PODLACZENIA TV\DVD DO E65
a w jakiej miejscowosci?
a masz swiatlowody wyprowadzone w bagazniku?
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
niemam pojecia co tam jest a czego niema :(
a jestem z okolic katowic czesto smigam do wrocka
to jak bedziesz we wrocku to podjedz do mnie to wszystko ci wytlumacze gdyz ten temat juz przerabialem......
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
ok to jest niedaleko TGG .JAK SIE NIEMYLE
zgadza sie,boczna Legnickiej a ja pracuje na Legnickiej wiec masz do mnie po drodze ;D
Mam też podobny problem bo fachowiec powiedział mi żę przed liftem nie było zmieniarek DVD i soft jej nie widzi może działać jako cd ale przecież zmieniarka cd już jest. Wielka prośba do naszych elektro... magików żeby coś doradzili jak wpiąć oryginalną zmieniarkę w system żeby obsłudiwać ją z i drive