-
Zaawansowany Użytkownik
STAG 300
Czytałęm troche na forum o STAG 300.
Chcę tą instalację założyć do swojego auta. Nie wiem tylko, czy jest reduktor, ktory da sobie rade z 300KM. Podobno nie ma póki co.
Planuję zrobić tak:
butla w kole 88litrów + dopilnować, zeby rurka doprowadzająca gaz miala 8 mm srednicy.
MAcie jeszcze jakies uwagi na co mam zwrocic uwage gaziarzom?
Instalacje będę zakłądać w Siedlcach http://www.autobayer.idt.pl/ Goscie juz raz mi zakładali instalacje- równiez STAG 300 tyle ze do V6. Są rzetelni, ale zawsze jednak warto popilnować...
Koszt to jakies 3-3.5k
A może macie jakieś inne dobre sprawdzone miejsce gdzie to było robione i wszystko gra?
-
Zaawansowany Użytkownik
ja w Siedlcach już zakładałem do 320 struga 300 i instalacja ok do 4.4 powiedzieli ze 3tys jedyne co to ze jakiś przewód źle dokręcili i gazem śmierdziało ale po telefonie do nich powiedzieli co robić i wszystko gra :)
-
Zaawansowany Użytkownik
Lisu a w siedlcach gdzie zakładałeś?
Jestes zadowolony?
-
Zaawansowany Użytkownik
"Alsa" S.C. PW
08-110 Siedlce Targowa 22 w dwóch e 36 zakładaliśmy a teraz do e38 będę zakładał do v chcą 3 tys
-
Zaawansowany Użytkownik
my zakladamy na reduktorze kme gold do 740 i 744 i wszystko jest ok , gaz nie zamarza ani nie ma brakow pomimo opinii niektorych osob
-
Zaawansowany Użytkownik
i jaki koszt u CIebie?
Reduktor bez problemu daje rade z mocą?
-
Początkujący Użytkownik
Witam,
ja założyłem gaz u siebie w 4.4l 6 tygodni temu. Gaz zakładał mi mój przyjaciel który zajmuje się tym profesjonalnie od lat x. Odradził mi golda na starcie. Zrobił mi instalacje na jednym eSie z zamiarem ewentualnego założenia drugiego. Jednak zgodnie z jego opinią wszystko działa super po około 8k km.
Uprawnienia umieszczania postów