Pokaż wyniki od 1 do 10 z 203

Wątek: Co sądzicie?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Dealer, widziałeś swój motor w środku?.Auto oddałem w dobre ręce gdzie wszystko zostało wymyte, wypłukane potem sprawdzone i przez 4 lata nie miałem problemu z motorem. Ktoś coś wlał bo dymiła i zrobił się syf. Zakład wiesz który, widząc co jest nie rozłożył rąk , nie robił fot tylko działał. Nic nie było nadmiernie zużyte, zapchane itd. Szkoda że nie poprosiłem o fotki jak mi go wyczyścili, nie jeden na forum by się zawstydził pewnie. Myślisz że jak by cos tam było pozapychane , zużyte to przez 4 lata bym tam nie zaglądał ;)?. Biorąc pod uwagę to co dzieje się na forum z autami, wałkami , wypadaniami zapłonu u mnie była cisza, absolutnie żadnych niepokojących objawów. Auto sprzedałem za 28tys. Dzuda, to są tylko moje osobiste odczucia co do e65, napisałem że więcej bym nie dał a czy są takie to Ty wiesz lepiej.
    Ostatnio edytowane przez Jakub ; 26-02-2016 o 22:28

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Vip Vip Awatar dealer25
    BMW
    e66 750Li
    Cytat Zamieszczone przez Jakub Zobacz posta
    Dealer, widziałeś swój motor w środku?.Auto oddałem w dobre ręce gdzie wszystko zostało wymyte, wypłukane i przez 4 lata nie miałem problemu z motorem. Biorąc pod uwagę to co dzieje się na forum z autami, wałkami , wypadaniami zapłonu u mnie była cisza, absolutnie żadnych niepokojących objawów. Auto sprzedałem za 28tys.
    Osobiście nie widziałem ale po robocie u Kordelasa stwierdził ze silnik ja na taki przebieg jest w bardzo dobrej kondycji. I szczerze będę nią jeździł poki F'ka spadnie do poziomu 50 tys

Początkujący Użytkownik Awatar Guzio83
    BMW
    było: BMW X5 E70, BMW E66 745Li, A8 D3 3,0TDI; E65 735i; E38 735i; e34 525i

Ja intensywnie szukam już e65 od około 3 tyg i z miesiąc wcześniej tak lajtowo jak wiedziałem że będę sprzedawał A8.
    Mam do wydania max 35-38 tyś i najbardziej chciałbym min 2004r. Model 745 ewentualne 730d. Byłem na oględzinach jakichś 5 sztuk i we wszystkich przeważnie po wnętrzu widać było zmęczenie auta i że mają dużo najechane. mechanicznie juz ich nawet ne sprawdzałem. Do tej pory znalazłem tylko dwie które mi się podobają ale też mają jakieś ale:
    Pierwsza to 745 long z Zambrowa który był już omawiany wielokrotnie na forum. http://allegro.pl/bmw-745li-long-bix...003426536.html
    Widziałem auto osobiście i wgląda obłędnie, po przejażdzce też nic nie zauwżyłem... mam blisko więc mógłbym przejechać się z ze swoim mechanikiem i ją dokładnie sprawdzić bo sprzedawca udostępnia też podnośnik. Jedyna rzecz, która mnie ciągle zastanawia to czy to nie za duża kwota za 2002r. (do oddania 34750zł)
    Druga z kolei to srebrna 730d http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-7...tml#c60613de1f
    Tutaj już rocznik 2004, wyposażenie mi odpowiada, ale ten przebieg prawie 400tyś trochę mnie przeraża. Sprzedawca zapewnia że auto ma potwierdzony przebieg w serwisie ale chyba wolałbym mieć cofnięty na te 280tyś i po prostu domyślaćsię że ma więcej;)
    Trochę żałuje że nie pojechałem do Jaro5 obejrzeć jego auta bo cały czas myślałem że znajdę fajne ale te 2 lata młodsze... no i kolor się żonie nie spodobał i to że to shadow.
    Także ciężko jest znaleźć zadbane wymarzone e65 za niecałe 40tyś. pewnie kupię tą z Zambrowa;)
    Czekam oczywiście na jakies propozycje, może widzieliście coś czego ja nie znalazłem...