Polift albo latał z bardzo dużymi prędkościami, albo ma znacznie więcej nalatane niż 190tyś km. Świadczą o tym lampy i fotel kierowcy, który słabo widać, ale już widać, że jest mocno wysiedziany.
Polift albo latał z bardzo dużymi prędkościami, albo ma znacznie więcej nalatane niż 190tyś km. Świadczą o tym lampy i fotel kierowcy, który słabo widać, ale już widać, że jest mocno wysiedziany.
Odnośnie przedlifta to chcę kupić na allegro raport z carfax i autocheck za niecale 50zł. Sprawdziłem w BMW że auto było serwisowane do 2008r i ostatni zapisany przebieg to coś około 140tyś. w Polsce podobno był robiony tylko błotnik, zrobiona "rurka" zawieszenie i inne eksploatacyjne rzeczy. Auto widziałem na żywo, bardzo dobrze utrzymane, silnik i skrzynia po szybkiej przejażdżce nie budzą zastrzerzeń. Tylko poduszka się pali na żółto. Przed zakupem oczywiście auto podłączę z mechanikiem pod komputer.
Odnośnie drugiego auta to sprzedawca zapewnia że nic po za lampą, zderzakiem i nerkami nie zostało w żaden sposób uszkodzone. Najważniejsza kwestia to kupienie maski, na allegro najtaniej znaazłem za 2300zł Chyba że od przedlifta pasuje?
Nie pytałem ale jestem prawie przekonany że gość sporą kasę złupił od ubezpieczyciela:)
Wpadłem na jeszcze jedno ogłoszenie. Z opłatami do oddania za 30tyś.
http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-7...tml#0177c5503c
do wymiany zderzak i lampa. do lakierowania błotnik i dwoje drzwii. Nerki sprzedawca daje nowe.
Czujniki parkowania łatwo jest ogarnąć? Ile tyś według Was trzeba przeznaczyć na ogarniecie auta?
Edytuj posty!
Ostatnio edytowane przez Anatol ; 23-02-2016 o 14:22
Ładnie poszły w dół polifty, 750 w tej cenie, dla mnie na + że uszkodzona bo przynajmniej masz pewnośc że do końca była jezdna.
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
widzieliście coś ciekawego do 10 tysięcy??jakieś małae autko ?
Z choinki się urwałaś?
Ostatnio edytowane przez Anatol ; 23-02-2016 o 14:23
wg mnie ok 4tys zł biorąc pod uwagę że ~2,5k to koszt samych części.
To że ceny z roku na rok na allegro są mniejsze to jest raczej logiczne... Ale wiecie co np mnie zastanawia? Wchodząc na mobile i patrząc prywatne ogłoszenia a nie od turasa to ceny 750tek zaczynają się od 10t euro. Tylko w PL są takie okazje... trochę mnie to zastanawia dlaczego nie jest na odwrót...
http://www.mobile.de/pl/kategoria/sa...:2008,slt:fsbo
Ale skoro E65 tanieje to może i eFka w 2016r tez powinna polecieć z ceny po premierze nowego modelu na co osobiście liczę :-)
Ostatnio edytowane przez Dzuda ; 23-02-2016 o 13:31
A co powiecie o tym silniku 4,8? Czy jest to lepsza jednostKa niż popularna 4,4?
Ma dokładnie te same bolączki co 4.4
Ja już dawno przestałem się zastanawiać. Samochody sprowadzane są z Niemiec i reszty krajów tzw. zachodu, a nie na odwrót. Jeśli cena w PL za sprowadzone auto jest niższa niż ta na zachodzie to dla mnie sprawa jest oczywista o czym przekonałem się wielokrotnie. Z lubością jednak obserwuję poszukiwaczy okazji, którzy w ciągu kilku miesięcy po zakupie auta za okazyjną cenę inwestują w "dzieciaka" takie kwoty, że mogliby od razu kupić konkretną sztukę i nie narzekać na markę.