Ponowne malowanie elementu z jednej strony bez szpachlowania to 300-350z³, wiêc koszt wymiany ¶wiec, wiêæ nei siejmy paniki :) Natomiast fakt ¿e ta czarna zmêczona a i ta 2ga tez mnie odtr±ca ... niektóre e65 w tej cenie wygl±daj± lepiej :)
Ponowne malowanie elementu z jednej strony bez szpachlowania to 300-350z³, wiêc koszt wymiany ¶wiec, wiêæ nei siejmy paniki :) Natomiast fakt ¿e ta czarna zmêczona a i ta 2ga tez mnie odtr±ca ... niektóre e65 w tej cenie wygl±daj± lepiej :)
Witam, to nie bêdzie opinia ani sugestia wiêc jako w³a¶ciciel mogê siê wypowiedzieæ.
Ariel dokumenty na temat przebiegu które posiadam mówi±: ostatni wpis w ksi±¿ce serwisowej w 2011 - 169190
Kolejne dokument niestety ju¿ nie wpisy w ksi±¿ce, lecz podany nr vin samochodu oraz data wiêc:
09.2012 - 193566
08.2013 - 199565
04.2014 - 200851
06.2014 - 203487
Dla zainteresowanych mogê podes³aæ skany.
Wiêc je¶li chodzi o przebieg, nie dam sobie rêki odci±æ lecz wydaje siê byæ realny. Chocia¿ wg mnie przebieg nie jest wyznacznikiem wyeksploatowania samochodu (widzia³em 7er maj±ce blisko 500ty¶ które kupi³ bym bez chwili zastanowienia)...
Co do stanu tylnej kanapy nie jest on tragiczny, lecz realny je¶li poprzedni w³a¶ciciel zajmowa³ siê tym http://www.driving-partner.de/
Je¶li chodzi o lakier jest on jednolity na ca³ym aucie, by³ mierzony czujnikiem, widaæ ¿e robione by³y dwa tylne b³otniki poza tym na ca³ym aucie wychodzi³o ok 70-90 mikronów, maska aluminiowa. W dziale sprzedam jest link do zdjêæ gdzie nie ma z³udzenia innego odcienia koloru, w og³oszeniu mo¿e widaæ tak przez to, ¿e zdjêcia by³y robione chwilê po opadach deszczu.
Wpis mój nie ma na celu reklamy b±d¼ zachwalania lecz zwrócenie uwagi na to jak mylne mogê byæ oceny auta wy³±cznie z og³oszenia, a dla arkadius wysy³am dodatkowy opis i zdjêcia o które prosi³.
Pozdrawiam;)
Ostatnio edytowane przez maniek98 ; 16-02-2016 o 15:25
Ch³opak kupi to sobie kompem sprawdzi przebieg i bêdzie wiedzia³ jaki jest faktycznie. W mojej e39 sprawdza³em i by³a ró¿nica bodaj¿e na imobilaizerze ( nie chcê g³upoty waln±æ bo siê nie znam ) 60 000 km w porównaniu z licznikiem a robi³em to w 2007 roku wiêc na pewno i dzi¶ siê da. Mo¿e rzeczywi¶cie jest tak jak mówisz albo po prostu nie by³ cofany od 2011 roku. Ja nigdy na przebieg nie patrzy³em kupuj±c samochód. Mi musia³ siê najzwyczajniej podobaæ i tyle i jak na razie nie narzekam na swoje wybory. E39 s³u¿y³o mi 9 lat i mam nadziejê, ¿e E66 równie¿ tyle pos³u¿y. Dla mnie najwa¿niejsze jest aby wszystko co auto posiada to ¿eby to dzia³a³o. A inne rzeczy s± do zrobienia. Jak siê my¶li o pozostawieniu auta u siebie na wiele lat to i auto mo¿na ca³e pomalowaæ i cieszyæ siê zarówno piêknym wygl±dem jak i sprawnym technicznie autem.
Arie(L) zgadzam siê z Tob±, lecz nie mogê zgodziæ siê z Aldikeim ¿e to zmêczona sztuka. Nie jest idealna lecz nie cenie jej jak by by³a idealna, jak napisa³em w og³oszeniu jedyny powód sprzeda¿y jest to ¿e kupi³em 750il po lifcie lepiej wyposa¿on± (lift, stoliki, hydroklapa trzecia strefa) i gdyby nie to zdjêcia czarnej móg³by¶ zobaczyæ jedynie w dziale foto ró¿no¶ci na glebie i 20'' styling 32 ;)
Ostatnio edytowane przez maniek98 ; 16-02-2016 o 14:17
Zgadzam siê z tym co mówi ARIEL, przebieg to nie zawsze wyznacznik. Mam te¿ forda mondeo 23letniego który na blacie ma 280 ty¶, chc±c go sprzedaæ, kto by uwierzy³? Mimo to mam to w dupie bo spisuje siê znakomicie ;)