panowie i panie.
prosze o jakas porade pomoc,tak wiec:
moja niunka ma 140000mil przejechane stan super.od czasu kiedy ja kupilem AIRBAG lampka sie swiecila skaner wykazal ze mata pasazera jest zepsuta-naprawilem ale po tygodniu dalej sie zaczela swiecic.nie mialem dostepu do dobrego skanera i nie moglem teraz sprawdzic co znowu.ale kilka dni temu zauwazylem ze kontrolka od tej poduchy zaczela sie rzazyc po odpaleniu auta i nie mam klaksonu reszta ok. tak wiec odjechalem jakies 150m i pojawil sie komunikat "trans failsafe program".zatrzymalem sie i odpalilem autko raz jeszcze,to samo ale juz mialem klakson i airbag normalnie swiecil tylko ten komunikat ciagle byl.zrobilem jakies 2km skrzynia super biegi zmienia bez problemu pomyslalem wroce do firmy sprawdze bledy takim podstawowym skanerem EOBD.zgasilem ja na 10min wrtocilem ze skanerem-zero bledow i zero komunikatu.pojechalem do domu.byl spokoj i teraz znowu mi sie to samo zdarzylo.jezdzi super biegi zmienia super odpala na dotyk.zgasilem poczekalem i wszystko ok.nie wiem czy to ma znaczenie ale zaistnialo to po tym jak ja zostawilem na podjezdzie i przod auta byl wyzej jak tyl.
ps dobrze ze nie widzielscie mojej min po "trans failsafe program" :what: :what:
co o tym myslicie koledzy.acha uzylem funkcji szukaj ale nie znalazlem zadnej odp.