Witam. Mam pytanie odnosnie "jezdzenia" kierownicy gora, dol w 65 lift przy ciaglym wysiadaniu z auta, wyciaganiu, wkladaniu kluczyka. Czy mozna to wylaczyc zeby kierownica byla ciagle w tej samej pozycji ?
Witam. Mam pytanie odnosnie "jezdzenia" kierownicy gora, dol w 65 lift przy ciaglym wysiadaniu z auta, wyciaganiu, wkladaniu kluczyka. Czy mozna to wylaczyc zeby kierownica byla ciagle w tej samej pozycji ?
Kierownica unosi się do góry po wyjęciu kluczyka, żeby było łatwiej wysiąść, a po odpaleniu auta wraca do poprzedniej pozycji.
Chyba że nie działa jak powinna to jest w jednej pozycji :)
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Można wyłączyć.
Damned1 wiem do czego to sluzy. Pytam sie czy jest mozliwosc zeby to wylaczyc. Zbichu ale jak;)?
Umiesz kodować E65?
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
Boss dokladnie, dobrze prawisz. To czyli trzeba wymordować to kompem. Ok podjade do kogoś kumatego
@BOSS to, że silniczek dostaje większego obciążenia to nawet logiczne, ale w jaki sposób przekładni się od czegoś takiego dostaje? Czy tak samo przekładnia dostaje po tyłku, jak się ustawia samemu kierownicę?
Mnie tez to troszke denerwuje.. musze to też wykodować