Moduł rzadko kiedy ulega uszkodzeniu, miecz jest odpowiedzialny za płynna regulacja nawiewu. Miałem taki sam objaw, wentylator działał tylko na najwyzszym biegu, po przylutowaniu nowych tranzystorów wrociła plynna regulacja nawiewem. Co do samego modułu, bynajmniej u mnie tak było, mam 87r. auta czyli przed liftem, wymieniałem cala obudowe nagrzewnicy z tego wzlgedu ze były polamane mocowania silniczkow sterujacych klapami. Moja obudowa nagrzewnicy była pozbawiona filtra przeciwpyłkowego, kupiłem obudowe po liftowa juz z filtrem wraz z modułem ihka, zdziwiłem sie kiedy ten moduł poliftowy nie pasował do mojej wiazki elektrycznej, nie pasowały wtyczki. Wiec został stary, musisz zwrocic uwage na wyprofilowane gniazda w module i taki kupic aby pasował do wtyczek. W miare mozliwosci postarm Ci sie pomoc, jesli lubisz poczytac to poszukaj moich postów. Przerabiałem temat od miecza, po panel, wymiane obudowy nagrzewnicy, wymiane elektrozaworów - gumek od Siudemy az po działająca klimatyzacje ;) Duzo pomógl mi kolega Martynka, który w tej chwili chyba nie jest juz aktywny po sprzedazy swojej siodemki.

Odpowiedz z cytatem