Dzięki wielkie za podpowiedzi, przeszukam blogi nt. renowacji, może znajdę coś co mi podpowie o budowie tego.
sz4l0ny - generalnie zależy mi na prostej konstrukcji z możliwością zablokowania w danym położeniu, nie musi być to płynna regulacja obrotu, wystarczy kilka punktów. Do obracania będę miał kilka pomocnych rąk, także z przełożeniem ramienia obrotowego:rękojeść nie będzie problemu, gdyż budę mogą obracać ludzie. najbardziej zależy mi na miejscach w których mogę zamocować widelce "rożna", czy zwyczajnie wsadzenie ich w podłużnice wystarczy, nie zrywając się bądź nie przeginając karoserii. Prosta konstrukcja - skuteczna konstrukcja.
Jeśli nie chcesz upubliczniać swojego projektu obrotnicy, może podpowiesz lub pokażesz na zdjęciach na mail coś, na co powinienem szczególnie uważać, i ewentualnie jakieś podpowiedzi. (mój mail znajdziesz w profilu).
Generalnie, rożen będzie mi służył tylko do tego samochodu, więc zamówienie bądź kupno odpada, kupno to zabawa od 8k pln w górę, z tego co zdążyłem się orientować, a tą kasę wolę włożyć w Łajbę.

Odpowiedz z cytatem