Co powiecie o tym?
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5946224501
Chyba całkiem dobra cena jak za rocznik. Co prawda spory przebieg, ale mimo wszystko dla mnie wygląda kusząco. Gdzie może być haczyk?
Co powiecie o tym?
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5946224501
Chyba całkiem dobra cena jak za rocznik. Co prawda spory przebieg, ale mimo wszystko dla mnie wygląda kusząco. Gdzie może być haczyk?
Pewnie przekręt na vat. Może przesadzam ze słowem przekręt. Vat ginie po drodze. Auto pewnie firmowe z Czech. Znajomy kiedyś oglądał u nich auto i było lux jak w opisie.
Jak dla mnie ..jak szukałem F01 to:
-spory przebieg.
A z wyposażenie ( ja tez nie mam wszystkiego ale.....tutaj nie ma między innymi)
szyberdachu
kamer wstecznych i bocznych
żadnego asystenta jazdy
wentyli
foteli komfortów (chyba jednak są )
srebrne wstawki....dla mnie nie do przyjęcia
Felga nie wiem czy ORI Alpina.
Jedyne co mi się podoba to kolor.
W tym przedziale cenowym sa lepsze 740d i jak dla mnie to żadne okazja.
Pozdrawiam
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Ostatnio edytowane przez gabel ; 28-01-2016 o 17:48
Ale, że jak? Cena podana jest brutto, czyli sprzedający od podanej kwoty musi odprowadzić VAT do skarbówki. To tak jakby Cię mieli ścigać, że jakiś sklep RTV/AGD nie zapłacił VATu za telewizor, który u nich kupiłeś.
0 vat faktura z Czech.
Dobrze to sobie wytlumaczyles.
Samochod zostaje zatrzymany poniewaz pochodzi z przestepstwa skarbowego. Jak chcesz zeby Ci go oddali to musisz zaplacic nalezny podatek, a pozniej na drodze cywilnej dochodzic zwrotu poniesionych kosztow od firmy ktora Ci go sprzedala. Firma sie tlumaczy w sadzie ze kupila auto od komisu z Czech, ktorego wlascicielem jest obywatel Ukrainy....i tak sie bujasz i bulisz za adwokata i szukasz kasy az dochodzisz do wniosku ze nie warto i nie masz sily i odpuszczasz temat. Pozostaje niesmak i przeplacona 7er pod oknem...hehe...trzeba uwazac
Nie ma co gdybać o VAT tylko trzeba złapać za telefon i zadzwonić i zapytać się jaka będzie to faktura i jakie jest pochodzenie auta.
W ogłoszeniu jest napisane fv23%
Co nie zmienia faktu że auto słabe.
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."