witam wszystkich tego mi wlansie w sieci brakowalo polskiego forum o bmw serii 7 super pomysla gratuluje tak 3mac niestety jeszcze nie posiadam 7er ale niedlugo to sie zmieni wiec bede juz pelnoprawnym uzytkownikiem forum pozdrawiam forumowiczow
witam wszystkich tego mi wlansie w sieci brakowalo polskiego forum o bmw serii 7 super pomysla gratuluje tak 3mac niestety jeszcze nie posiadam 7er ale niedlugo to sie zmieni wiec bede juz pelnoprawnym uzytkownikiem forum pozdrawiam forumowiczow
witam , pozdrawiam
Pić trzeba ! Jeść można !
Rowniez witam i pozdrawiam :-D
I ja sie dolaczam z powitaniem i pozdrowieniami :-)
Ludzie dzielą się na miłośników BMW i osoby skrzywdzone przez los...
witam pozdrawiam i życze trafnego wyboru
dzieki za powitanie naprawde czuje sie nie jak na forum z ktorego moge sie dowiedziec jakis rad czy wyczytac osiagi ale jak w jakiejs rodzinie czy cos w tym stylu naprawde super atmosfera na forum
i tak naprawde chyba o to chodzi :)
Witaj Marcin1069 :mrgreen: :mrgreen: A co chcesz kupić motor.. rocznik???
Juz by chcial wcisnac swoje no co za ludziska :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Zamieszczone przez Kronos
myslalem nadZamieszczone przez Kronos
silnik : M62B44 4.4 L (4398 cc/268 in3) 210 kW (282 hp) @ 5700 420 N·m
skrzynia: S6S420G 6 - cio stopniowa manualna
najlepiej czarna z bezowymi skorami ( ale najwazniejszy stan wiec sie okaze w praniu )
a co do rocznika to jak kaska bedzie to im mlodsza narazie to plany bo rozkrecam cos i wydalem sprora czesc pieniedzy troche pozyczylem wiec nie zrealizuje jeszcze mojego marzenia ale spokojnie moge poczekac nic mi sie nie stanie mam forum :mrgreen: