A to łeb w łeb czy kolega Ci dopłaca?
A to łeb w łeb czy kolega Ci dopłaca?
2 tys dla mnie i auto zostawiam na stylingu 32 w 18 calach a nowo zakupione styling 32 w 20 calach zabieram . Łeb w łeb napewno bym nie poszedł pakiet startowy wszytko zrobione jest w mojej nawet w tym roku jeszcze nie wyjechałem z garażu jedny ale to jedny wada umnie to piszczący pasek alternatora który piszczy przez 10 sekund po odpaleniu auta później cisza pasek jest nowy . Korozji brak błedów na kompie brak ryski wgnitki wypolerowane lakier po korekcje lakieru
Pokaż fotki tej 750i albo opisz wszytkie wady. Na moje oko jak narazie zamiana kompletnie bez sensu. 2000zł wydasz na układ zapłonowy do V12 :)
Kamil Ty naiwny jesteś jak myślisz dalej o tym dwunastocylindrowym parchu.
Twoje auto jest 10 razy lepsze.2 tyś zł... akurat bedzie na 4 opony.
Fotki raczej w wekend bede miał i cała relacje z ogłedzin Prezes widzę w opisie ze miałem 750 to mógłbyś sie wypowiedzieć ile mniej wiecej co kosztuje na dziś to wiem ze silnik kuleje to wiadomo stawianie monety na silnik odpada .Wypas niby cały działa zawias niby zrobiony tylko korozja srodek do ogarniecia i ten silnik . jak nie wypali to moze poszukam 750 za gotówke pytałem tez czy brać 750 po fl czy przed fl która lepsza ??
impex spróbuje przejadę się ocenie narazie nic nie kupuje .. chce zobaczyć ale zachowam spokojną głowę
Ostatnio edytowane przez Jakub ; 27-01-2016 o 15:59
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Wątpie aby Piotrek miał coś nie halo w aucie. Nie wiem czy to fake czy nie fake ale takie coś dodał.
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Jedz ogladnij. Nie ma sensu wróżyć z fusów. Ja kupiłem też 750 do ogarnięcia i wcale to nie są jakieś kosmiczne kwoty bez przesady. Dużo więcej wydałem na 735. Jedyne co może zaboleć to uszczelki pod kolektor ssący oraz kable zapłonowe. Jak masz możliwość kupuj model po lifcie. Reszta części praktycznie bez różnicy czy to jest v12 czy v8