Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: 730d do sprawdzenia

Zaawansowany Użytkownik Awatar Yacek
    BMW
    E38 730D 10/1999
    Cytat Zamieszczone przez ttrol Zobacz posta
    Tyle lat żyję, tyle aut miałem, jeszcze w innych grzebałem I nie widziałem takiego auta, które by miało 600 kkm I było w zadowalającym stanie.
    a ja widziałem... powiem więcej - kilkoma jeździłem przez jakiś czas i nie było problemów :-)
    E38 730D 10/1999 ORIENTBLAU Niestety nie jestem milionerem gazownikiem, jeżdżę dieslem...

Vip Vip Awatar ttrol
    BMW
    e32 750 II 88/W124 250D V 93

Łukasz nie widziałem Twojego W124, więc nie mogę nic powiedzieć. Polegać na cudzej opini to niemiarodajne. Nadal uważam swoje I nie chciałbym jeździć autami z takimi przebiegami.

Auto musi dostarczać przyjemności, a w takich przebiegach nie ma już żadnej.

W swoim W124 mam już 300kkm (a może dopiero), stuknęło w tym tygodniu I pomimo dużo nakładów (śmiem twierdzić, że nie ma drugiego tak doinwestowanego 250D w kraju)ostatnio w mrozie w trasie pękł mi przewód paliwowy. Nic przyjemnego.

Natomiast póki co jeszcze jest to wolny kraj I każdy może robić co mu się podoba, jeździć nawet autem które ma million przebiegu.

Jeżeli jednak w tego typu wątkach ktoś będzie pisał, że nie liczy się przebieg, zawsze będę protestował, mam prawo.
    Ostatnio edytowane przez ttrol ; 21-01-2016 o 15:06
    pozdrawiam Bartek

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    A no dokładnie jak mówisz... Natomiast ciekawostką jest to że w chwili obecnej mam na liczniku ok 630t km i ANI razu mnie ten samochód nie zawiódł. Jeśli chodzi o inwestycje to nie robię żadnych a on i tak ma się całkiem dobrze.

Zauważyłem już nie pierwszy raz. Jak jeździsz autem i masz na niego w**** jak ja w tej chwili mam na mercedesa to nic się z nim nie dzieje. Natomiast jak dbasz nadpobudliwie to zawsze się coś będzie psuć

Vip Vip Awatar ttrol
    BMW
    e32 750 II 88/W124 250D V 93
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
    A no dokładnie jak mówisz... Natomiast ciekawostką jest to że w chwili obecnej mam na liczniku ok 630t km i ANI razu mnie ten samochód nie zawiódł. Jeśli chodzi o inwestycje to nie robię żadnych a on i tak ma się całkiem dobrze.

Zauważyłem już nie pierwszy raz. Jak jeździsz autem i masz na niego w**** jak ja w tej chwili mam na mercedesa to nic się z nim nie dzieje. Natomiast jak dbasz nadpobudliwie to zawsze się coś będzie psuć
    Już nie raz doszedłem do tego samego wniosku, ale jakoś nie mogę się przemóc :) Przykładem zawsze było moje e32, ile nie zrobiłem to ciągle coś się popsuło.
    pozdrawiam Bartek

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    Yacek - wreszcie mądre słowa :)

Zaawansowany Użytkownik Awatar Yacek
    BMW
    E38 730D 10/1999
    Cytat Zamieszczone przez ttrol Zobacz posta
    Łukasz nie widziałem Twojego W124, więc nie mogę nic powiedzieć. Polegać na cudzej opini to niemiarodajne. Nadal uważam swoje I nie chciałbym jeździć autami z takimi przebiegami.

Auto musi dostarczać przyjemności, a w takich przebiegach nie ma już żadnej.

W swoim W124 mam już 300kkm (a może dopiero), stuknęło w tym tygodniu I pomimo dużo nakładów (śmiem twierdzić, że nie ma drugiego tak doinwestowanego 250D w kraju)ostatnio w mrozie w trasie pękł mi przewód paliwowy. Nic przyjemnego.

Natomiast póki co jeszcze jest to wolny kraj I każdy może robić co mu się podoba, jeździć nawet autem które ma million przebiegu.

Jeżeli jednak w tego typu wątkach ktoś będzie pisał, że nie liczy się przebieg, zawsze będę protestował, mam prawo.
    Przewod pekl ze starosci, a nie od przebiegu :-) takie awarie niestety nke maja zwiazku z przebiegiem tylko z wiekiem ;-)

Wysłane z mojego SM-T525 przy użyciu Tapatalka
    E38 730D 10/1999 ORIENTBLAU Niestety nie jestem milionerem gazownikiem, jeżdżę dieslem...

Zaawansowany Użytkownik Awatar ZwichrowanyKsiążę
    BMW
    e38 750i, e36 325i, e46 325i, e46 320d
    Golas z wyposażenia, jak kobieta ma tym też jeździć to moim zdaniem PDC to podstawa. Źle nie wygląda, ale za te pieniądze powinna mieć chociaż komforty w środku. Wiem, dołożyć można wszystko, ale za np. ładne comfortsitze też trzeba swoje zapłacić.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    Brak
    Przejade sie w sobote i zobaczymy co z tego wyjdzie. Rozkminialem tez kredensy, i w oko wpadl mi ten egzemplarz.

http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-7...-ID6ygxZX.html

Nie ma moze najbogatszego wyposazenia, ale podwojne pdc jest :) Moze Wy sie wypowiecie, na temat tego wieloryba ;> ?

Doświadczony Użytkownik Awatar miro
    BMW
    BRAK

Ładny . Jak dla mnie tylko komfortów brakuje bo jakoś specjalnych wymagań nie mam ale jeżeli byłby w fajnym stanie to i tak bym sie skusił.
    p.s. kierownica obszywana...ciekawe jaki jest faktyczny przebieg ? W ten nigdy w życiu nie uwierzę. Ja mam 260kkm ori i kierownica jak i wnętrze są jak nowe.
    Ostatnio edytowane przez miro ; 23-01-2016 o 22:19

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    Miro skąd wiesz że kiera obszywana ? :) Ja mam 191 i chce obszyc bo juz jest brzydka, ale ja znów więcej po miescie jeżdżę więc i fotel tez już ble...