Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 43

Wątek: Wymiana / naprawa progów w e32.

Początkujący Użytkownik Awatar Lupik
    BMW
    e32
    Karoseria oprócz progów i kilku miejsc podłogi ( miejsca gdzie odprowadzona jest woda z szyberdachu - standard w starych bmw ) wygląda przyzwoicie .
    Buda nie miała żadnych napraw blacharskich - jest prosta . Bagażnik i pas tylny igła, nawet bez nalotu rdzy (rzadko spotykane , bo przypuszczam że ponad połowa jak nie
    więcej e32 z tego forum ma korozję dookoła otworów przy mocowaniach tablicy rej. w pasie tylnym , ale nawet nie są tego świadomi ;-)

..śmieszne są wypowiedzi osób które po jednym zdjęciu kawałka progu stwierdzają że auto miało dzwona i trzeba geometrię sprawdzać bo to durszlak z którego nie będzie garnka :)
    sugeruje nie pchać się na siłę w stare bmw ;-) bo to tego trzeba odrobinę serca i pasji ...

phdomek,jpj,ManiacDrifting - dzięki za kibicowanie :) e32 rulez
    Ostatnio edytowane przez Lupik ; 04-02-2016 o 14:44

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32 735
    Lupik, to Twoje auto, Twoje pieniądze, Twoja praca, Twój czas. I może moja wypowiedź była dla Ciebie śmieszna, ok. Dla mnie śmieszne jest uparte ratowanie tak dziurawej blachy, gdy za grosze można kupić dobrą budę w o wiele lepszym stanie. Za dużo roboty będzie z przekładką? Zobaczymy czy tutaj nie przerośnie Cię nakład pracy jaki będziesz musiał włożyć, lub pieniądze jakie będziesz musiał zapłacić za czyjąś pracę nad tym autem. A i tak efekt może być struclowaty. Co kto lubi ;) Nie pisz więc więcej że czyjeś wypowiedzi są śmieszne, kiedy one są jak najbardziej poważne.

BMW
    e32
    Cytat Zamieszczone przez jacek44 Zobacz posta
    Lupik, to Twoje auto, Twoje pieniądze, Twoja praca, Twój czas. I może moja wypowiedź była dla Ciebie śmieszna, ok. Dla mnie śmieszne jest uparte ratowanie tak dziurawej blachy, gdy za grosze można kupić dobrą budę w o wiele lepszym stanie. Za dużo roboty będzie z przekładką? Zobaczymy czy tutaj nie przerośnie Cię nakład pracy jaki będziesz musiał włożyć, lub pieniądze jakie będziesz musiał zapłacić za czyjąś pracę nad tym autem. A i tak efekt może być struclowaty. Co kto lubi ;) Nie pisz więc więcej że czyjeś wypowiedzi są śmieszne, kiedy one są jak najbardziej poważne.
    Może dla Ciebie poważne wydaje się ocenianie po zdjęciu kawałka progu ze auto miało dzwona , ale dla nie jest to po prostu śmieszne i tyle . Szkoda czasu na prowadzenie jałowych dyskusji które i tak do niczego sensownego nas nie zaprowadzą.
    Tak jak piszesz autko jest moje i zrobię z nim co będę uważał . Z pozytywnym przekazem pozdrawiam !

Zaawansowany Użytkownik Awatar phdomek
    BMW
    e32 730i V8 93''
    Jeden woli bogatą choć brzydką a drugi ładną choć bez posagu, razem planujac przyszlość i z dnia na dzień wzbogacać się powoli. Tak mnie naszła taka refleksja. Powodzonka.

BMW
    e32
    Cytat Zamieszczone przez phdomek Zobacz posta
    Jeden woli bogatą choć brzydką a drugi ładną choć bez posagu, razem planujac przyszlość i z dnia na dzień wzbogacać się powoli. Tak mnie naszła taka refleksja. Powodzonka.
    .. trafiłeś w samo sedno :)

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez Lupik Zobacz posta
    .. trafiłeś w samo sedno :)
    No nie wiem... Moim zdaniem mamy tu do czynienia z brzydką, biedną i w dodatku w dziurawych skarpetkach... No ale - co kto lubi

BMW
    e32
    Cytat Zamieszczone przez tuczi77 Zobacz posta
    No nie wiem... Moim zdaniem mamy tu do czynienia z brzydką, biedną i w dodatku w dziurawych skarpetkach... No ale - co kto lubi
    hehe .. dokładnie , jeden lubi rybki a drugi jak mu nogi śmierdzą :O

..oczywiście to jest aluzja , ale jak dla Ciebie tuczi77 e32 jest brzydka to sugeruje zmienić na coś ładniejszego ;-)
    Ostatnio edytowane przez Lupik ; 05-02-2016 o 08:52

Zaawansowany Użytkownik Awatar phdomek
    BMW
    e32 730i V8 93''
    Cytat Zamieszczone przez tuczi77 Zobacz posta
    ...aby miala wszystkie zęby bo to najbardziej mnie razi. Chociaż mam kumpla, ktory mówił ,ze to tez zaleta bo nie pogryzie, ale to tez w sumie można podciągnąć pod
    "...zależy kto co lubi".:-)

BMW
    e32
    noo ... i niektórzy lubią też jak ma zeza .. bo dobrze ustami zrobi i w międzyczasie autka przypilnuje :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32 m30b35
    Blog
    1
    Jak czytam sobie te wasze wywody zastanawiam sie czy ja wchodze ciagle na to samo forum