Dzięki za odpowiedź.

Cytat Zamieszczone przez lukassolski Zobacz posta
Czyli jak rozumiem kupiłeś fotele komfoty z polifta bez przycisków z panela środkowego?
Po pierwsze to trochę bez sensu bo straciłeś kilka ustawien z siedzien komfortowych których nie ma w sportach. Przyciski do regulacji są inne.
Fotele komfortowe mają dokładnie te same panele sterujące co fotele sportowe (przynajmniej w polifcie), brakuje tylko pamięci po stronie pasażera. Działa mi wszystko, pompowanie, łamanie oparcia, wysuwanie podpórki pod nogi, dociskanie boczków w oparciu itd. Pamięci pasażera aż tak nie potrzebuję, więc nie rozbierałem po to całego tunelu.

Po drugie musisz wykasować klucz fa od sportów i dodać do komfortow.
Tego zrobić nie umiem. Jest jakaś instrukcja? Na 7er.pl (lub innych forach) albo youtube?

Po trzecie moduły powinny zostać te od nowych foteli tylko przekladasz swój moduł airbag i napinacze.
Dokładnie tak to zrobiłem. Te główne, duże moduły zostały od komfortów.

Poszukaj na nich jakąś datę produkcji bo jak są przedliftowe to błąd airbag związany jest z inną mata. I żeby go usunąć musisz kupić dwa emulatory zamontować je oba to ważne i skasować błędy. Albo wykodowac maty ncsem.
Jak by co pisze na priv przerabialem temat u siebie
Spróbuję w INPA połączyć się z którymś z modułów, bo podejrzewam, że mogą być w zakładce "Safety"- tam w sumie nie sprawdzałem. Może będzie jakaś data produkcji wpisana. Bo rozkręcać tego cholerstwa na mrozie nie chce mi się za nic...