Dokładnie, mam na firmie a6 , 3.0tdi i ma dokładnie 300k, rozrząd słychać juz z daleka ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Witam, podłączę się w tym wątku ze swoim pytaniem. Kiedyś byłem już posiadaczem BMW serii 7, potem zmuszony byłem przerzucić się na coś innego. Po paru latach planuję znów wrócić do BMW 7, model E65. Mam dwa auta na oku do obejrzenia niedaleko swojej okolicy, tj: http://allegro.pl/bmw-745i-bixen-rin...909908938.html oraz http://allegro.pl/ShowItem2.php?item...rs_rule_id=201. Auta od jednego handlarza, czy są może kumuś znane te samochody? Liczę na Waszą pomoc i opinie, pozdrawiam!
Kiedyś ta tańsza była omawiana i niby ktoś był ją oglądać ale nie potrafił jednoznacznie odp dlaczego nie kupil. Padła tylko jedna odpowiedź ze nie zna się na V8. Tak że nikt raczej Ci nie pomoże. Daleko nie masz. Jedz zobacz i zdaj relacje. Mi się obie podobaja
Tańsza, tzn. ta do opłat czy ta zarejestrowana już w PL?
Dzięki za link, czyli ta pierwsza do opłat odpada. Druga zarejestrowana w PL też wydaję się być podejrzana, skoro z jednym autem właściciel trochę koloryzuje aukcje, a rzeczywistość pokazuje co innego.
Jak nie masz daleko to podjedź i zobacz. Podepnij inpę ,posprawdzaj błędy,analogi itd. Jak by Ci sie któras naprawdę spodobała to ja proponuję prześwietlić ją w serwisie bo czasami lepiej stracic 4 stówki niz potem zainwestowac 10 tysi albo lepiej.
Napisz do kolegi Janek11.On ją widział to może napisze Ci coś więcej bo jak sam zauważyłeś jakoś wylewny na jej temat nie był a szkoda bo byłoby wiadomo coś więcej.
Ostatnio edytowane przez miro ; 16-01-2016 o 19:42
Też mam nie daleko do tych dwóch siódemek i też się nad nimi zastanawiałem. czytając ogłoszenie wydaje się że prawdziwe igiełki a tu widzę zę okazuje się że nie do końca;)
Z resztą postanowiłem że będę szukał e65 po upgrade systemu w 2003r.
Nie oszukuj się ze znajdziesz igłę w tej cenie... a co dopiero mówić o wyposażeniu...