Na początek napiszę że bardzo fajnie że się odezwaliście i wątek "ruszył":)
Miałem już e34, e38, e65 (wszystkie w benzynie) ale zawsze chciałem mieć audi D3 najlepiej z dużym grillem i silnikiem 4,2 V8. trafiła mi się bezwypadkowa, w naprawdę dobrym stanie ładna A8 tyle że bez grilla i dość słabo wyposażona i za namową mojego Ojca ją kupiłem. W aucie praktycznie nic nie robię po za eksploatacją, silnik 3,0 tdi nawet daje radę, pneumatyczne zawieszenie dla mnie bajka tylko jest jedno ale... A8 nie ma tego czegoś, nie ma "jaja" Na moje byłe czarne BMW mogłem patrzeć godzinami a jeszcze dłużej nim jeżdzić;) Dlatego postanowiłem że wracam do BMW pomimo tego że miałem naprawdę awaryjny egzemplarz.
Audi nie wystawiłem jeszcze na sprzedaż, ale przeglądam ogłoszenia i czasem wyślę propozycję wymiany i właśnie odezwał się człowiek z powyższego ogloszenia, który jest wstępnie zainteresowany wymianą. O cenie nie gadaliśmy ale starałbym się żeby on dopłacił bo u mnie auto jest bezwypadkowe a u niego coś tam był robione. Fajnie że auto krajowe i duzo lepiej wyposażone od mojej Audi. Boję się tylk cholernie tego silnika. Mój mechanik mi kategorycznie zabronił;)

Odpowiedz z cytatem