A do F01 co polecacie. Windows 10? Mam autoCom a moze cos lepszego by bylo
Wypalcowane z LG G4
A do F01 co polecacie. Windows 10? Mam autoCom a moze cos lepszego by bylo
Wypalcowane z LG G4
Jerome Le Banner: "...W si³owni mo¿esz wypracowaæ sobie miê¶nie klatki lub miê¶nie ud. Nie mo¿esz jednak wzmocniæ swoich jaj, albo siê z nimi urodzi³e¶ albo nie..."
Ja mam wersjê INPA 5.0 Ediabas i powiem szczerze ,ze jak mam podpiêty interfejs do komputera a do auta jeszcze nie jest wtyczka do OBD wpieta to i tak od razu ¶wieci na czarno ZAP£ON W£. BATERIA W£. Czemu?
Inpa dzia³a :)
W czym wersja 7.3.0 jest lepsza dla E65 z 2003 roku ?
Ostatnio edytowane przez miro ; 26-01-2016 o 21:39
Mylisz programy.
Najnowsza inpa to bodaj¿e 5.0.6.
Najnowszy ediabas to 7.3.0
Ediabas to podstawa dla Inpy, NCSExpert czy WinKFP. To on odpowiedzialny jest za po³±czenie siê z kablem i samym sterownikiem
Tym bardziej ISTA. Dawniej nazywa³o siê to rheingold, teraz ISTA+A do F01 co polecacie. Windows 10? Mam autoCom a moze cos lepszego by bylo
Celem wykszta³cenia nie jest nape³nienie umys³u cz³owieka faktami; zadaniem jest nauczyæ go, jak ma u¿ywaæ umys³u do.. my¶lenia. A czêsto zdarza siê, ¿e cz³owiek lepiej umie my¶leæ, nie bêd±c krêpowany wiedz± przesz³o¶ci.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz co¶, jest pw, mail, gg, w ostateczno¶ci sms
http://allegro.pl/interfejs-bmw-ads-...782172615.html to pójdzie na ka¿dym e38 1994-1996. Niestety rs232 musi mieæ komputer fizycznie a nie przez przej¶ciówki usb na rs232. Windows xp. To chyba najbardziej stabilne narzêdzie do diagnostyki. Niestety stary samochód to i stary komputer potrzebny. Lub druga opcja ICOM ale cenowo to juz du¿o dro¿ej ale i wiêksze mo¿liwo¶ci.
Ostatnio edytowane przez Kriss88 ; 14-06-2016 o 07:13