pasuja jak świni siodło... może jeszcze antenke a'la shark ??
pasuja jak świni siodło... może jeszcze antenke a'la shark ??
Paskudne są :/ ale o gustach nie dyskutujemy ;)Zamieszczone przez Qbek
Ja tam jestem zwolennikiem dyskretnej koncówki w rozmiarze orginalnego wydechu moze ciut wiekszej srednicy, ładnie wypolerowanej i wystarcza..
pzdr
olejus takie ma:Zamieszczone przez MiBhell
![]()
i wg mnie ten ksztalt najlepiej pasuje do E38... no moze moglyby byc troche wyzej i mniej wystawac za zderzak... ale ogolnie ten ksztalt do mnie najbardziej przemawia w E38 :)
generalnie zadne koncowki mi sie nie podobaja tak naprawde super, zebym sie nimi zachwycal... wiec jak dla mnie najlepsza opcja to pozostanie przy schowanych wydechach ;)
Nie wyglada to tragicznie :)Zamieszczone przez krzywy191
Choc ja też nie zrobiłbym końcówek wydechu bo podoba mi się ta dykrecja. Ale podobaja mi sie same końcówki więc dalem ten temat :)
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Pierwsze w średnicy max!! 80mm Ja te 100 miałem od nich w innym aucie i są MEGA wielkie!! :D nie będą pasowały. ale zobaczysz na miejscu.
Generalnie miałem od nich tłumik sportowy i jak dla młodzieńca który ma 20 lat to było ok.. ale powiem Ci że stopery do uszu to musisz kupić!! :hah: :hah:
Bie no koncowki chyba nie do e38 ale calkiem ciekawe. Sebek ja bym wybral te w srodku.
Ja natomiast mam juz zamowione do mojej slicznotki cos takiego:
te koncowki idealnie pasuja moim zdaniem - takie jak wczesniej pisalem, tylko ze splaszczone - dokladnie sie wpasowuja w ten profil na koncu zderzaka
ciekawe gdzie takie mozna dostac - w katalogu ultera nie widzialem
edit: znalazlem cos podobnego na Allegro:
http://www.allegro.pl/item247249966_..._wm_sport.html
ciekawe tylko jakiej to jest jakosci
Moim zdaniem tragedia, auto 2 tony, silnik moze 5,4 lub 4,4 a z tylu waskie szparki jak .... :D
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
ten akurat jest 2.8, ale moim zdaniem tak czy tak nie beda te wydechy hamowac w zaden sposob spalin - mysle ze przepustowosc maja wieksza niz rury ukladu wydechowego idace pod podwoziem - a mega mi sie podobaja wizualnie - uwazam ze idealnie pasuja ksztaltem bo sa dyskretne, ale jednoczesnie dodaja rasowego wygladu w porownaniu do wersji standardowej bez koncowek...