jeden blad 139 rozkminilem 139 to grzalka termostatu musze wymienic .Nie wiem ale z elektryka i diagnoza to ja zaczynam a tu koledzy niektórzy tylko krytyka nie po polsku niezrozumiale i jak laikowi odp. ale zawansowany urzytkownik
jeden blad 139 rozkminilem 139 to grzalka termostatu musze wymienic .Nie wiem ale z elektryka i diagnoza to ja zaczynam a tu koledzy niektórzy tylko krytyka nie po polsku niezrozumiale i jak laikowi odp. ale zawansowany urzytkownik
Nie możesz dziwić się, że niektórzy Cię krytykują, jak ciężko cokolwiek zrozumieć.
Dlatego prosiłem o wrzucenie zdjęć z programu inpa, bo nawet błędy odczytane przez program przepisałeś niepoprawnie.
Błąd termostatu to akurat najmniej ważne w tej chwili. Przepisz mi prawidłowo błędy o które prosiłem, bo od nich zacząłbym szukanie czegokolwiek
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
SORKI nie wiem jak chce pisać poprawnie po polsku to są jakieś głupie znaki ,kiedy zamieszczam, wciskam klawisz zamieść szybką odpowiedz ja mam 61 lat teraz jeszcze nie nauczyłem się wrzucać obrazów z inpy ale to ogarne .Co myślisz o tym ze to błąd skrzyni biegów??
Tutaj nikt nie robi Tobie jakiś prywatnych wybiegów, chcemy Ci pomóc, ale ciężko jest coś określić bez pewnych informacji. Kolega jest z Piotrkowa, do Mnie masz około 60 km (nie jest daleko), podjedź sprawdzimy w ramach forumowej współpracy. No chyba, że jest ktoś bliżej z okolic Łodzi i koledze pomoże. Pozdrawiam
e38 728, E39 523, E53 3.0i
Ja nie mam pretensji .Tylko uważam że jak ktoś nie ma konkretnych odpowiedzi to niech milczy.74 CAN MD-IND signalfahler,Fahrzeuggeschwindigkeit 2.75 km/h 76 Temporaera EINSTREUUNG TE RZECZY ODPOWIADAJĄ za wyłączenie trakcji potrzebna jest instrukcja napraw bmw .a nie gdybanie.Widzę że sam prędzej to znajdę jak na forum.Każdy zaczyna temat i brak rozwiązania kończy.Czy sprzedał samochód?cy naprawił,i nie chce podzielić się wiedzą.Jeśli chodzi o czerwony 16 propozycja fajna przyślij kontakt na email.jarek1959@onet.eu 60 km to pestka.pozdrawiam formułowiczów bez urazy jarek