Właśnie o to mi chodziło ;) czyli robię calosc na biało. Teraz mam właśnie ze mijania są białe halogeny a postojowe/dzienne żółte i też uważam że słabo to wygląda...
Skoro markery są kijowe to które żarówki kupić żeby były białe a nie żółte?
Właśnie o to mi chodziło ;) czyli robię calosc na biało. Teraz mam właśnie ze mijania są białe halogeny a postojowe/dzienne żółte i też uważam że słabo to wygląda...
Skoro markery są kijowe to które żarówki kupić żeby były białe a nie żółte?
Jak chcesz ringi białe to musisz kupic markery np takie http://allegro.pl/ShowItem2.php?item...s_socket_id=16
@miro nie wiem czy dobrze zrozumialem -przy xenonie ringi fabrycznie białe a przy halogenie fabrycznie zlote tak?
Czy biały ksenon a ringi i postojowe żółte?
Bo chodzi mi o to żeby wyglądało jak fabryka... Moje halogeny są biale, świeca jak xenon
//dobra rozumiem :) ringi fabrycznie żółte a xenon biały. Tak będę robil, chce żeby było tak jak fabrycznie. Wybaczcie ale miałem ciężki dzień...
Co do wysyłania lamp do firmy - mam znajomego który ma firmę która się czymś takim zajmuje. Zapytałem czy orz okazji dementuje mi żarówki w ringach, powiedział że nie ma prolemu. On to będzie sciagal tym razem i mi zalozy
Ostatnio edytowane przez Matat ; 15-01-2016 o 23:09
Nooo ring zawsze żółty fabrycznie.
Będzie rozklejał lampy????? Jeśli tak to dowiedz się tak dyskretnie,bo może nie chciec powiedziec jaki ma patent na to . Pliss
Oki zapytam ale z tego co wiem to trzeba mocno podgrzać np opalarką albo jak się na mocną suszarkę to też da rady. I wtedy ładnie puszcza. W innym samochodzie tak robiłem i poszło łatwo. Gorzej było skleić tak żeby nie pasowało. 3 razy poprawialem ;)
No właśnie ...lampa z E65 jest klejona podobno jakimś cudownym klejem i nie jest to takie proste,dlatego dowiedz sie proszę. :)
Jestem umówiony na przyszły tydzień z gościem który będzie mi to robił. Przy okazji zapytam :)
Wracając do tematu spryskiwaczy - wymieniłem bezpiecznik myslac że jest spalony... Nic to nie dało i wrzucam tu też zdjęcie wycieraczek (wspominaliście że to w nich znajdują się dysze spryskiwaczy)
Czy to ma wyglądać w ten sposób? Idzie jakiś wężyk który jest zaślepiony... Nie wiem gdzie tutaj ma się wydobywać jakikolwiek płyn
![]()
Mateusz jak popatrzysz na wysieraczkę (ramie) od góry to zobaczysz dyszę (taką dziurkę)
Podobnie jak tu..widzisz diurkę :):):)
http://i25.tinypic.com/2zxv4as.jpg
Ostatnio edytowane przez miro ; 22-01-2016 o 12:25
Ok... Widzę, już czyściłem cienką igiełką i nic... Chyba pozostaje mi wymiana pompki. Da rady to ogarnąć samemu czy lepiej oddać w ręce mechanika? Nie bardzo wiem gdzie ona się znajduje. Jakieś podpowiedzi?
Jeśli czyściłeś igiełką to jest spora szansa,ze popsułeś dysze:)