A ja mam 324 tys:) Z czego w ciągu ostatniego miesiąca prawie 6tys przybyło. Mam inne auto, ale jak mam możliwość to zawszę jeżdżę siódemką daje mi tyle frajdy. Dlatego nie mogę za bardzo się pochwalić niskim przebiegiem.
A ja mam 324 tys:) Z czego w ciągu ostatniego miesiąca prawie 6tys przybyło. Mam inne auto, ale jak mam możliwość to zawszę jeżdżę siódemką daje mi tyle frajdy. Dlatego nie mogę za bardzo się pochwalić niskim przebiegiem.
Było BMW e32 750 V12
A ja mam bmw scannera i przebieg taki na jaki mam ochote. Oczywiscie wszystkie przebiegi jakie wyswietla mi moj licznik to orginalny przebieg potwierdzony ksiazkami i zapiskami w moim notesie. Dzisiaj mam tak jak 90% sztuk na portalach 230tys km. Ale co mi przyjdzie do glowy jutro tego nie wiem. Napewno cos Orginalnego :))
a tak calkiem serio to w ews widnieje przebieg ok 350tys km jesli pamiec mnie nie zawodzi. A ews mam ori bo ma znaczek bmw :)
sorki za ot.
pzdr.
Ostatnio edytowane przez pokolacji ; 12-01-2016 o 15:37
to auto należało do mojego znajomego. Na początku 2013r wystwiona była za 19.900 i miała wtedy ok 280-290tys km. Osttecznie zamienił ją na Tourana . A tablice widzę zostały do tej pory te same :)
A wiesz może co było powodem że było całe malowane?
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka