Witam. Od niedawna jestem miejmy nadzieje szczesliwym posiadaczem e38 740i ;) jestem z śląska i mam nadzieje że współpraca będzie się układać :)
Zdjęcia dodam jak pogoda się poprawi :)
Witam. Od niedawna jestem miejmy nadzieje szczesliwym posiadaczem e38 740i ;) jestem z śląska i mam nadzieje że współpraca będzie się układać :)
Zdjęcia dodam jak pogoda się poprawi :)
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 09-01-2016 o 10:47 Powód: Edytuj swoje posty zamiast pisać jednego pod drugim!
Witam na forum.
Pzdr.
Witaj chetnie obczaimy fotki :)
Jak uporam się z mechaniką to porobie zdjęcia:) jest pare niedociągnięć któe po zakupie trzeba naprawic:)
Witaj :) I jak tam, jesteś zadowolony z samochodu? Dawaj fotki po tej mechanice ;)
Przerażało go, że już do końca życia będzie dobrym człowiekiem, wbrew sobie. Co za niefart i skurwysyństwo! Kara niewspółmierna do grzechów. Przecież nie byłem aż tak zły, myślał, żeby teraz musieć być dobry!
Jutro auto odbieram . Kompletne hamulcem przód i tył pompa paliwa łożyska zawieszenie przód :)
Wysłane z mojego SM-T310 przy użyciu Tapatalka
Termin się przesunął.. nowe usterki wyszły dzisiaj mam odebrać tylko że dzisiaj pracuje;) jutro z rana odbieram i popludniu porobie zdjęcia;)
W końcu się udało;) jak pogoda będzie lepsza to będzie więcej ;)Dzisiaj postaram się ogarnąć zdjęcia ;) troszkę kosztów niezapowiedzianych wyszło ale w końcu wszystko hula ;)
Ostatnio edytowane przez bakstg ; 22-02-2016 o 17:50
Mam nadzieje że widać fotki;p
Ładna tylko ta folia to mi tak średnio podchodzi :) i kolo jakieś bardziej nowe by się przydało ;) fajnie wyglądają te dymione kierunki przód myślę o takich żeby pasowały do clearów z tyłu
Ostatnio edytowane przez darekbb ; 22-02-2016 o 18:55