Witam u siebie mam to samo, powymieniałem u siebie to samo co kolega, przez cały okres posiadania auta, dodatkowo wymieniłem sondę na boscha i pewnie cos jeszcze. Miałem ten objaw jak miałem auto bez lpg jak i po założeniu lpg. Nie wymieniłem nigdy tylko cewki, chociaż podmieniałem używki, nie wymieniłem także regulatora ciśnienia paliwa i to chyba wszystko. Wtryski myłem w ultradźwiękach. Alternatory też przerobiłem chyba ze 3. Teraz mam po regeneracji alternator z powodu nie doładowania akumulatora , robiłem go ok 2 miesiące temu i ładuje 14,1-14.3v. Przy regeneracji alternatora dopiero za wsadzeniem 5 regulatora napięcia dobrze ładowało. Nowe sztuki a jednak coś było nie tak. Kiedyś na forum ktoś pisał żę nowe regulatory boscha, nie ładowały do końca dobrze, wsadzano zamiennik i było ok. Akumulator też mam prawie nowy 100ah. Dodam jeszcze że kiedyś zakładałem do siebie klimę i zmieniłem całą wiązkę pod maską na drugą i nic to nie dało. Nie mam pojęcia od czego to może być. Nauczyłem się z tym jeździć ale chętnie bym dowiedział się co jest grane. Idealnie byłoby mieć drugą m30 bez tego objawu i podmieniać graty po kolei. Kilku znajomych miało dawno m30 na zwykłym lpg na śrubę i na blosie żadne tego objawu nie miało więc wydaje mi się że coś ze sterowaniem dawki paliwa czy wyprzedzanie zapłonu może? Tu masz to samo https://www.youtube.com/watch?v=qodAQ3j7MOo

Odpowiedz z cytatem