Jak w temacie
Nowa oferta z allegro: Nowo¶æ - ³añcuch ¶niegowy w sprayu 8/
Dla mnie trochê ¶mieszne, jak polski tjuning z allegro w p³ynie, tabletkach, magnetyzery paliwa, czy wiatraczki wprawiaj±ce powietrze w dolocie w ruch chaotyczny
Jak w temacie
Nowa oferta z allegro: Nowo¶æ - ³añcuch ¶niegowy w sprayu 8/
Dla mnie trochê ¶mieszne, jak polski tjuning z allegro w p³ynie, tabletkach, magnetyzery paliwa, czy wiatraczki wprawiaj±ce powietrze w dolocie w ruch chaotyczny
Okres i wyp³ata... jedno i drugie jest co miesi±c, a jak nie ma to znaczy, ¿e kto¶ was zdrowo wyrucha³...
A tu ciê zaskocze bo mam co¶ takiego - mam letnie opony i czasami nie ma nikogo aby mnie do gara¿u wepchnaæ, szybkie pry¶niêcie i fura siê toczy jak na zimówkach .... Nie oceniaj zanim nie sprawdzisz - na podjechanie jakiego¶ ma³ego odcinka popmys³ dobry.
OOO to super - widze sprawdzony produkt.
To napisz proszê co¶ wiêcej - jak to wygl±da na oponie (tylko rodzaj zwil¿enia/impregnacji przyczepno¶ciowej, czy powstaje jakis granulat, jak d³ugo trzyma ect.).
dla mnie wyda³o siê to troche dziwne, bo widzia³em podobny produkt ale do butów - i niestety /sprawdzone/ by³a to totalna pora¿ka.
Okres i wyp³ata... jedno i drugie jest co miesi±c, a jak nie ma to znaczy, ¿e kto¶ was zdrowo wyrucha³...
Na butach tez sprawdza³em i dobrze wklejaj± siê biegówki w terakotê - nie idzie siê ¶lizgaæ. A na oponie - nie powstaje ¿aden granulat ,nic z tych rzeczy - tylko opona jest bardzo lepka i trzyma siê ca³kiem rozs±dnie ... A ile czasu trzyma to nie powiem bo ja mam tylko 20 metrów do przejechania :) Szczytów górskich raczej bym tym nie zdobywal bo raczej d³ugo to na ¶niegu niewytrzyma - to produkt do zastosowania chwilowego ,a nie zamiast zimówek.
dokladnie, starcza na 200m lub na 5s buksowania ko³a