Zamieszczone przez
camel
odgrzewam bo problem powrócił ... :/ w skrócie po wymianie czytnika CD wszystko wróciło do normy ... po 3 tygodniach to samo ... odesłałem Panu który mi sprzedał czytnik uszkodzony a on mi wysłał drugi , po wymianie wszystko ok ... parę dni temu to samo mi się zrobiło ... nie działa navi nie działa radio zmieniarka miesza ... kontrolka na czytniku świeci tylko "power" a CD in nie ... rozmawiałem z Panem który mi sprzedał a później wymienił czytnik i mówił że musi być jakaś przyczyna w aucie .. mówił coś o module zasilania ? ale nie miał dla mnie czasu .. też mi się wydaje że może być coś w aucie ponieważ dwa dni przed awarią mapa długo się uruchomiała ... później jeszcze gorzej ale załapało w końcu po kilku minutach aż "padło" całkiem ... jestem teraz w kropce ponieważ kupić używany czytnik CD to kilkaset zł .. a nie wiadomo na ile wystarczy .. czy na tydzień czy na miesiąc ... moje pytanie jest następujące ... czy jest możliwość jakiejś aktualizacji softu w czytniku ? bo tak na prosty rozum jak "padał" przez dwa dni to chyba się nie spalił ? ... jeżeli tak to w jaki sposób ? a może ktoś wie co pada ? i jak to ogarnąć .