Witam.
Panowie ile może kosztować ćwiartka z Bmw e32 1989 (ocynk)? Blacha w idealnym stanie, zero rdzy ?
200,- max, mało kto wstawia ćwiarę do E32, to nie auto na takie zabiegi. Jak by to był element P&P to inna rozmowa.
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
No fakt. Blachy na końcu sprzedawaj. Może być ciężko ale może ktoś się trafi
Ja chętnie kupię całą budę E32, najlepiej poliftową, ale niekoniecznie. Zależy mi głównie na przodzie i tyle, reszta jest mniej ważna, czyli zgnite progi itp nie stanowią problemu. Może być wybebeszona z napędu, zawieszenia, wnętrza itp. Byleby po zewnątrz było w miarę kompletnie.
No i najlepiej jak ktoś miałby transport, bo ja nie mam czasu na wojaże po Polsce. Chyba że max 200km w jedną stronę.
Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podziałami jeśli chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic
Niektóre spawy były miedziowane plus katofereza, która z natury jest równie dobra jak ocynk, jeżeli zrobiona poprawnie, patrz merc W124, podobno zmieniali kąpiele codziennie. e32 I e34 też nie są złe, biorąc pod uwagę ile mają lat. Wszędzie tam, gdzie czai się rdza wynika raczej z wad konstrukcyjnych nadwozia oraz braku mycia podwozia po zimie.
Dzisiaj technologie tak poszły do przodu, że ocynk jest tańszy od katoferezy, ale czy lepszy, to już dywagacja.
Ostatnio edytowane przez ttrol ; 04-01-2016 o 15:13
pozdrawiam Bartek