Poka¿ wyniki od 1 do 3 z 3

W±tek: Cze¶æ i czo³em

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Nastêpny post Nastêpny post
    Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jan 2015
    BMW
    E38 730ia
    Sk±d
    RDM

Post Cze¶æ i czo³em

Cze¶æ, Bartek "Ciê¿ki" z Radomia od roku jestem w posiadaniu e38 730 94" co po niektórzy mogli j± pewnie widzieæ, bo co jaki¶ czas wystawia³em j± na allegro (niestety lub na szczê¶cie nikt nie pofatygowa³ siê jej obejrzeæ) .

krótko o aucie, marzec 94 rok, wyposa¿enie - go³a w ryj, fabrycznie siedzia³ jasny gruby welur od miesi±ca zmieniony na skórê, auto ca³kowicie bez wypadkowe, malowana klapa ty³ kawa³ek nad rejestracj±, pierwsze 20cm maski przedniej (odpryski od kamieni) oraz jeden próg (wszystkie elementy nie maj± wiêcej jak 180 mikronów), reszta budy mierzona centymetr po centymetrze i wszêdzie orygina³, e38 szuka³em jakie¶ pó³ roku, bez ci¶nieñ w granicy 200km od mojego miejsca zamieszkania, zniechêcony wszystkimi "lalkami" trafi³em obecn± 10km od domu.

Tak to mniej wiêcej wygl±da³o jaki¶ miesi±c od zakupu:

Wnêtrze :

Auto ogólnie wygl±da³o dobrze, mia³o problemy ze star± instalacj± gazow± i uwalony czujnik ABS, poprzedni w³a¶ciciel, starszy facet (mia³ j± jakie¶ 8 lat) dobrze utrzyma³ auto, wiêc nie mia³em zbyt du¿o wydatków.

Pierwsze mody to wsadzenie xenonu, zmiana oryginalnego radia na mp3, oraz za³o¿enie listw pod drzwi (go¶æ co zimê zdejmowa³ je) potem wpad³y inne ko³a zimowe (felgi z e60):

Na lato zosta³y za³o¿one felgi z x3 styling 145 w jedynym dla mnie mo¿liwym rozmiarze dla e38 czyli 19 cali do tego dystanse na przód 20mm i na ty³ 30mm

Ponad to jak widaæ na zdjêciach, trochê "kombinowa³em" z lampami, tj. przednie zosta³y przyciemnione (od drogowych ca³e "szkie³ko" oklejone foli± przyciemniaj±c±, mijania to samo, ale nie rusza³em soczewki, dziêki czemu lampy na ¿ywo wygl±daj± na ca³kiem czarne, a mimo to ¶wiec± bardzo dobrze) tylne przyciemnione t± sam± foli± - kierunek i wsteczne, oraz przednie kierunki, atrapa oklejona foli± w czarny po³ysk, usun±³em równie¿ zbêdne naklejki (PLka na klapie, winiety z przedniej szyby, jakas ma³a reklamowa naklejka z tylnej szyby)

W mniej wiêcej takim stanie auto przeje¼dzi³o sezon.

Na jesieni zmieni³em przednie kierunkowskazy na pomarañcze, folia z atrapy zaczê³a schodziæ, wiêc wróci³em do orygina³u, no i na pok³ad wlecia³a skórzana tapicerka:

I w takim zestawieniu auto mia³o spêdzaæ w gara¿u nie je¿d¿one ca³± zimê, ale trochê szyki pokrzy¿owa³ mi nowy zakup (chwalê siê :)) :

Wiêc 7mka je¶li nie znajdê jakiego¶ gara¿u wyl±duje na ulicy, ew. e30 "pod plandek±" na dzia³ce, ale szkoda mi nowego dachu.

I to póki co tyle, czekam na hejty :)
    BMW E38 730iA 1994r
    BMW E30 320 1990 cabrio
    Citroen Jumper auto laweta 2.2 HDI 2005r
    VW golf Mk4 1.9 TDI 1998r

Pomoc drogowa Radom okolice i ca³a polska: 531 165 551

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Oct 2014
    BMW
    E65 3.0D
    Sk±d
    Barlinek

Witam. Mi osobiscie lampy sie nie widza ale calosc bardzo fajna (prosta linia).
    Szkoda ze foteli nie zapodales w komfortach.
    Pozdro.

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar darekbb
    Do³±czy³
    Apr 2015
    BMW
    E38 730iA 1995
    Sk±d
    Czechowice-Dziedzice
    Fajna, i moje ulubione jasne drewienko :)

Podobne w±tki

1. [E65/66] Witajcie Cze¶æ i Czo³em!!!
    Przez robertartur w dziale Witam, jestem nowy ...
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 27-02-2015, 12:37
  2. [E38] Cze¶æ i czo³em
    Przez jacoona w dziale Witam, jestem nowy ...
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 31-08-2014, 12:27
  3. [E32] Cze¶æ i czo³em!
    Przez krzysztof w±ski w dziale Witam, jestem nowy ...
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 18-05-2014, 21:04
  4. [E23] czo³em!
    Przez b3free w dziale Witam, jestem nowy ...
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 16-03-2014, 12:34
  5. [e38] Witajcie, Cze¶æ i czo³em pytacie sk±d siê tu wzi±³em .
    Przez krabi_one w dziale Witam, jestem nowy ...
    Odpowiedzi: 48
    Ostatni post / autor: 19-09-2010, 16:10

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •