Witaj , gratuluje zacnego "Gada" . Ciekawi mnie jakie masz plany co do cieknącego baku ?
Witaj , gratuluje zacnego "Gada" . Ciekawi mnie jakie masz plany co do cieknącego baku ?
Liczyłem się z tym, że samochód był "katowany". O dziwno silnik i skrzynia pracują wzorowo. Szukam obecnie Baku gdzieś po allegro/szrotach/olx baku 102 l ale bardzo ciężko cokolwiek znaleźć, więc chyba będzie regeneracja.
Właśnie nie, oby dwa wyglądają prawie identycznie, może po prostu trzeba zalać by sprawdzić który ile ma :D
Tak przeglądając realoem zwróciłem uwagę na wagę zbiorników , 102L - 16.610 kg , 90L - 15.936 kg , więc mając dwa zawsze można je zważyć .
Ostatnio edytowane przez Lupik ; 13-02-2016 o 00:11
Chyba różnią się wysokością, bo ten plastikowy wkład z pływakiem występował w dwóch długościach.
Kilka pozycji z listy "do zrobienia" zostaje skreślone, mianowicie samochód został oddany do moich speców, od piątku z nim walczą i wymieniają zapłon (palce kopułki świece przewody), bak poszedł do regeneracji, gdyż nie mogłem znaleźć dobrej używki a nowy w Aso 3,5 tys. zł, a przy okazji także przewody paliwowe. Z mojej listy zostały hamulce, przewody hamulcowe no i jak się okazało jeszcze zabawa z tylnim zawiasem gdyż nivo zostało bardzo chamsko wycięte przez co czasem ucieka mi płyn do wspomagania. To planuje ogarnąć na przełom kwietnia/maja potem zbieranie funduszy na dobrego blacharza, gydż za blache chciałbym się wziąć pok koniec tego roku. Jestem umówiony z Infinitum Classic Cars na oględziny i wycenę. Jakbyście mieli jakiegoś dobrego blacharza w Łódzkim lub okolicach bardzo proszę o namiary, gdyż planuje kompletny remont :)
Wpadnie także koło styl 5 w 16" zamiast tych borbetów. Jakby ktoś chciał je do gruza to sprzedaje za 300 zł
Jakie rozmiary mają te Borbety ? Kolega rozgląda się za modelem A właśnie.
7,5 przód tył 9j sprzedaje bez opon gdyż opony są z października zrobiłem na nich z 300 km i podejdą do Stylingów, jakby coś pisz prv :)
Jakby co to tez ogarnalbym te felgi, wyslalem priv