Jak w temacie panowie.Jestem mega zadowolony z auta.Mam go 5 lat i przelecia³em na lpg prawie 100ty¶.O auta dbam bardzo i zapobiegliwo.Olej silnik wymiana co 10-12ty¶.Stosuje tylko orgin.oleje bmw i filtry.W skrzyni zmieniam co 70ty¶.Konwerter by³ robiony w Germany przez 1 w³a¶ciciela.Ja jestem 2.Przy wymianie rurki wodnej zmieni³em wszystkie przewody wodne,pompe wodn± i pe³no usczelek.O zbiorniczku p³ynu nie wspomne,bo to podstawa.Wszystko orgin bmw.U mnie koszta nie maj± wiêkszego znaczenia.Poprostu mam mieæ auto które nagle ma przejechaæ bez stresu 1000 - 1500 km i tak jest.Klocki,amorki i inne tam tarcze ..... nie bede wspomina³.To normalka.Jak pad³a 1 cewka to kupi³em 8,jak jeden amorek to kupi³em 4.Poprostu auto ma byæ 105% sprawne.Mia³em sprzedawaæ auto i kupowaæ F.Ale wola³em zainwestowaæ w swoj± firme.I tak jeszcze rok-dwa bedzie to auto u mnie.Mo¿e córce dam.Ale do konkretu.Czy jest sens sprawdzaæ alternator,sprê¿arke klimy,rozrusznik i rozrz±d ?Czy przy takim przelocie co¶ tam szukaæ? Mam nowe softy,silnik i skrzynia pracuj± bajecznie.Do uszczelniaczy mi jeszcze daleko.Dolewam do 1l oleju na 10-12ty¶.km.A w trasach czêsto zegarek widzi 250km/h.Jakie¶ sugestie panowie ?? Czy jest sens tam szukaæ w ca³ym dziury jak nic sie nie dzieje ??dziekuje i s³ucham podpowiedzi,co wy by¶cie zrobili.
Wys³ane z mojego SM-G925F przy u¿yciu Tapatalka

Odpowiedz z cytatem