Witam kupiłem ten tuner po długich negocjacjach ( brak sposobu wysyłki na Polskę ). Zamontowałem z kolegą i jestem bardzo zadowolony. Wszystko tak jak opisywał Johny_Bravo na początku tego wątku. Wyjąć stary i założyć nowy. Nie potrzebne są żadne dodatkowe anteny. Jedyne co trochę przeszkadza - w moim rejonie chyba słabo odbierają fale ( wioska, koło Wielunia ), bo np. bedąc w mieście odnajduje momentalnie z 15 kanałów i obraz płynny, ale gry przemieszcze się po dom to niekiedy jest brak sygnału. Podczas jazdy też obraz się nie tnie. Ponizej wrzucam film z odtwarzania

Jedna spraw został nierozwiązana z tym tunerem, ale to z winy sklepu. Rozmawiałem o tym z Jonnym. mianowicie kiedy mamy włączone radio to po wejściu na telewizją i włączeniu menu i ustawień tam wbudowanych wyłącza się telewizja i przechodzi na zmieniarkę, ale to ponoć już było w tym tunerze i nadal nie poprawili tego. Jest obejście tego. Należy wyłaczyć radio - wcisnąć lewe pokrętło. Ale to tak tylko pisze o tym. Daje też filmik:

Daje jeszcze link do tuner, zostało tylko 6 sztuk także wiadomo, tylko ta cena

https://mca.electricmura.ro/en/produ...ital-tv-tuner/