Mam Na Myśli "Johnny_Bravo"... bo On zamieścił ten temat że ma taką zabawke :)
A co do roboty to zamontuje to sam bo jeśli zamówie ten sprzęt to jest to Plug & Play.... więc wiele roboty nie będzie...
Mam Na Myśli "Johnny_Bravo"... bo On zamieścił ten temat że ma taką zabawke :)
A co do roboty to zamontuje to sam bo jeśli zamówie ten sprzęt to jest to Plug & Play.... więc wiele roboty nie będzie...
Ostatnio edytowane przez BMWMANIAK1 ; 01-02-2016 o 09:30
Chłopaki podpowiedzcie mi prosze jak to najprościej zamówić...
no masz przecież na pierwszej stronie linki podane jak byk....
klikasz ten najniższy link
http://mca.electricmura.ro/en/produc...ital-tv-tuner/
klikasz na dole order , płacisz pay pal i czekasz...
czego ci jeszcze potrzeba więcej?
na samym dole jest wielkie zielone ORDER
** edit, a niżej jakbyś miał atpliwości to wszystko wyklarowane:
1. How much will I pay for the item ?
The total price is 399 Eur, unless you are interested in purchasing a switchbox for connecting a rear camera (see question 14) or the feature that adds support for a rear monitor (see question 15).
2. How much does shipping cost ?
Shipping to countries from the European Union is free of charge. If you live outside the European Union, please contact us for a quote for the shipping fee.
3. How can I place an order ?
To order an item you can either press the ORDER button above, fill in the form on the contact page or send us an email to contact@mca.electricmura.ro.
4. How can I pay ?
We prefer PayPal transfers, but we also accept international bank transfers if needed. Once we receive your order, we will ask for your PayPal address so we can send you a proforma invoice.
Ja ma zrobione na takim zestawie
(to nie jest reklama sklepu !!! )
https://sklep.delta.poznan.pl/tuner-..._l1_p4663.html
Ja za swoj tuner dalem 250 zł ( + umiejetnosci polaczenia "pestka" + wiedza przelana z netu na papier ) i jest przyjemnie stojac w korku :)
Podpięcie pod sygnał lini AV i wszystko działa bez problemu (niestety sterowanie zmiana kanalow tylko z pilota) Dioda odbiorcza umieszczona IRDA umiescilem w obudowie monitorka 4:3 i nie ma problemu z celowaniem zeby lapało pilota.
Kabelki USB pociagniete do schowka na kasety . Do tego dołożyłem zmieniarkę na USB ktora jest sterowana z kierownicy jakosc dziweku lepsza niz ze zwyklej zmieniarki tak uwazam.
A dodam że do zmieniarki cyfrowej dołożyłem moduł bluetooth, co sprawia że można używać zestawu głośnomówiącego i dodatkowo np: z telefonu puszczać muze.
![]()
Ostatnio edytowane przez marcin8181 ; 03-03-2016 o 21:09
Jak ktos woli w walucie PL kupować :)
http://www.ebay.pl/itm/BMW-TV-tuner-...item33b1b36f40
ładnieś to sklecił. sporo dłubania.
To prawda. caly środek wybebeszyłem ,fotele itd, wiazki kładłem w fabrycznych miejscach (kable usb z kufra ida do tego schowka) bo dokładałem kpl 4:3 monitor ale warto było :)
navi (ale niestety chyba coś jest z napędem bo nie czyta mi płyty z mapami :(
....i dużo taniej ;)
Ostatnio edytowane przez marcin8181 ; 06-03-2016 o 09:45
Fajny bajer nie powiem ale 400E trochę dużo, w trakcie wyjazdu w wakacje świetna sprawa dla znudzonych pasażerów :)
dlatego moj zestaw jest o wiele tanszy :) ( jesli juz macie 4:3 lub 16:9 monitory)
a reszte euro mozna na wakacje wydac :D
Jak chcecie tyle wydawać to kupcie od razu zestaw NBT. Chyba najlepsza opcja i cena podobna.