Ok, no to tak:
Byłem, oglądałem... Sprawdziłem w serwisie :) Kupiłem
Nie puszcza dymka, nie traci mocy, skrzynia przerzuca biegi super, filtry i olej faktycznie były wymieniane, olej w skrzyni też. Są faktury i rachunki za części.
Z wyposażenia wszystko działa poza.... Czytnikiem nawigacji który wariuje. Po 1 działa cały czas, nawet po wyciagnięciu kluczyka przez co rozładowuje akumulator, po drugie jego podłączenie powoduje że wariuje idrive, nie da się prawie nic zmienić a dźwięk z głośników przerywa i sa jakieś dziwne zakłucenia. Więc go odłączyłem... Po jego odłączniu radio nie działa wcale, idrive przestaje wariować ale jak wchodzę na bmw assist to pojawia się czarny ekran...
Już pytałem tutaj o tą usterkę i ktos powiedział że trzeba naprawić lub wymienić czytnik nawigacji albo go wywalić a kabelkiem światłowodowym zamknąć światłowód żeby pozostałe rzeczy działały tak jak trzeba :)
Oprócz tego do wymiany tylny dolny wahacz prawy i jest mały wyciek z michy olejowej. Więcej usterek nie znaleźliśmy :)
Myślę że w cenie 23 tysięcy zł był to opłacalny zakup. Samochód już po przeglądzie, zarejestrowany :)