Kupiłem tą czarną z drugiego linku :) Czarną.
Zdjęcia środka:
![]()
Kupiłem tą czarną z drugiego linku :) Czarną.
Zdjęcia środka:
![]()
Ostatnio edytowane przez Matat ; 28-12-2015 o 16:17
Mówisz że bez szału? :)
Jeżeli cały koszt wyniósł 23 tys. czy ile tam, a samochód porusza się o własnych siłach to ja jestem w szoku.
Nawet dam Ci się przejechać jeśli nie wierzysz :P Tyle że z bagdadu masz trochę daleko... Sprawdzaliśmy go w serwisie na wszystkie strony. Właściciel auta tłumaczył się że przyjechał nim z niemiec na kołach bo tam pracował i sobie kupił go dla siebie a jak się dowiedział o akcyzie to zrezygnował z tego pomysłu i chciał sprzedać. Każdy zainteresowany jak słyszał że akcyza nie opłacona to dziękował. Więc opłacił chłop akcyzę i zaraz po tym ja znalazłem to ogłoszenie.
AA co do wnętrza - uważacie że bardzo zniszczone? Dzuda, powiedz coś więcej ;) Fakt fotel kierowcy trochę wysiedziany i ogólnie skóra na podłokietniku trochę brudna ale nie wytarta
No sam sobie odpowiedziałeś. Akcyza myślę że to małe piwo a nie wymówka że auto nie chciało się sprzedać. Moim zdaniem problemem jest zestawienie kolorów( ten niebieski jest okropny moim zdaniem) i wyposażenie a dokładnie jego brak. Tak jak Ci pisałem wcześniej że teraz możesz mieć problem z odsprzedaniem tak biednej wersji,nawet w promocyjnych pieniądzach. No ale to tylko moje zdanie. Oby się tylko nie psuła bo połowę tej kwoty za którą kupiłeś auto możesz dołożyć w kilka dni:)
pozdr![]()
Dzuda Ale jaki niebieski?
Shwarz metalic... To chyba czarny :) I na czarny wygląda
Dzięki chlopaki :) A o tym detailingu to pomyślę :p jaki koszt czegoś takiego?
Ps to normalne że samochód nie chce odpalić pisząc że żarówka od podświetlenia tablicy nie działa lub ze drzwi są niedomkniete?
Wnętrze jest beżowo-czarne czy beżowo-niebieskie? Na tel widzę że wnętrze jest niebieskie a moim zdaniem to najgorszy kolor do auta. Po protu jest dla mnie nie okropny w dodatku z matowym drewnem i kolorem tych siedzeń i brakiem wyposażenia (już nie mówię że wszystkie dodatkowe gadżety się przydają, ale po prostu bez nie których wnętrze wygląda kiepsko). O tym zestawieniu kolorystycznym wnętrza mówiłem,to że auto jest czarne to widać :)
Ostatnio temat e65 ciekawie się rozwinął. ;). Co do auta które zakupiłeś, cena wcale nie jest niska. Ja za ciekawego longa, serwisowanego, czarnego z idealnym wnętrzem sprzedałem za kilka tys. więcej. Coś mi się wydaje że teraz dostał bym więcej za moje auto ;). Bezawaryjności życzę.
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)