Mati jak tam bumer się sprawuje ????
Mati jak tam bumer się sprawuje ????
Wiesz, zrobiłem nim w sylwestra traskę z Bielska do Krakowa i z powrotem, niecałe 200km... W ten weekend wyjazd za Wisłę i z powrotem, około 110km
Poza tym na codzień jeżdżę nim po mie¶cie (praca, siłownia, zakupy, dom... Czasem idę się przejechać z nudów) i jak narazie super! Nie sprawia problemów
Jestem póki co bardzo zadowolony. Denerwuje mnie tylko ze czasem wywala mi że mam niezapiete pasy i razem z ikonka o niezapietych pasach, wywala też ikonke od poduchy powietrznej. Gdzie¶ wyczytałem że z tymi czujnikami pasów to standard, po jakims czasie głupiej±... Mimo to chciałbym to naprawić. Poduchy wszystkie sa na swoim miejscu, ale nie wiem czy to nie jest tak że jak s± niezapięte pasy to automatycznie też nie pokazuje tego od poduszek?
Nie dzieje się to cały czas, raz na jaki¶ czas tylko. Poza tym żadnych innych błędów, wszystko działa, zawias jak nie stukał tak nie stuka.
Płynu chłodniczego nie ubyło, oleju póki co na pasku jest full choć obudowa filtra oleju się trochę poci, jest z niej malutki wyciek.
Silnik ma moc, skrzynia pracuje ekstra, zawias nie stuka choć prawy, dolny, tylny wahacz z przodu do wymiany (już zakupiłem, lemfordera)
I koniecznie klosze lamp przednich do polerki i skóra do porz±dnego mycia, od¶wieżenia. Generalnie pierdoły.