Cytat Zamieszczone przez ARIE(L) Zobacz posta
Gdzieś na allegro widziałem ostatnio auto z uchwytem na flagę. Pisało, że autem jeździli dyplomaci z Belgii ale czy to te samo auto to nie jestem w stanie powiedzieć. Także bądź czujny bo auto z miejscem na flagę na pewno nie było użytkowane przez zwykłego Niemca a tu już jest rozbieżność pomiędzy tym co mówi sprzedawca i "lampka" powinna się zaświecić :)
Ja też i zdaje się, to jest to samo auto.

Jeżeli chcesz się zamknąć w kwocie 30k za całość, to dobrze gdybyś miał na boku jakąś kasę ekstra.

Obowiązuje zasada ograniczonego zaufania. Jeżeli sprzedający nie będzie potrafił udowodnić, czy w aucie były usuwane standardowe usterki takie jak:
* rurka
* uszczelniacze

To załóż, że będziesz musiał je naprawiać Ty, a to jest koszt około 6k za obie usterki.

Do tego z reguły wyjdzie, że tu jakiś wahacz już jest wystukany, tu jakaś tuleja, tam coś cieknie (np pompa Vacum albo wody) i kolejne tys PLN trzeba na to dać.

Same sprawy eksploatacyjne jak wymiana oleju, filtry, klocki i tarcze też tanie nie są.

Musisz sobie to dobrze policzyć. E65 to fajne auto, ale raz zapuszczone jest bardzo drogie w przywróceniu do pełnej sprawności.

Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka