Strona 8 z 12 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 112

Wątek: 2x e65 - prośba o pomoc :)

Doświadczony Użytkownik Awatar miro
    BMW
    BRAK
    Hahaha ...jak sie tym nie zabije..hehe widzę ze jestes pełen optymizmu :) :)

ULA Vip Awatar tequila1909
    BMW
    E39 525iA ex. E32 735i, E32 735iAL, E38 728iA
    Oby się nie psuła. Jeżeli przez pierwszy rok nie będziesz do niej dokładał astronomicznyck kwot, ciekaw jestem co wtedy powiedzą krzykacze, którzy twierdzą że E65 MUSI kosztować. Dbaj, tankuj i ciesz się jazdą, pozdrawiam i powodzenia na zawodach :)
    Mr. Perfect 4 x K1 World Champion

Vip Vip Awatar damned1
    BMW
    520i, 118i
    Strzyżonego Pan Bóg strzyże ;)

Dla świętego spokoju zrób sobie taki szybki przegląd:
    - zdejmij te plastikowe maskownice pod maską
    - zobacz czy masz drożny otwór na lewo od takiego "ślimaka" na TYM schemacie. Będzie on na lewo od pompy wody.

Jeżeli jest zapchany czymś przez kogoś, albo jest tam coś wkręcone, udrożnij go jak najszybciej i sprawdź jak wygląda olej. To jest najbardziej brutalny sposób, w jaki sprzedający ukrywają usterkę cieknącej rurki.

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Cytat Zamieszczone przez Matat Zobacz posta
    Napewno będę wpadał :) W marcu jakieś felgi tylko ogarnę bo póki co stoi na szkaradnych 17" :(
    Spoty to tylko dla siódemek? Czy ogólnie dla beemek? :P Bo jak ogólnie to będę wpadał na dwa auta :P Moje 328 e36 przeszło w ręce mojej dziewczyny.. Jak się tym nie zabije to będziemy jeździć we dwójkę :)
    Wpadaj czym chcesz , różnymi modelami BMW ludzie na spoty przyjeżdzają ,ale najczęściej 7er.

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Cytat Zamieszczone przez tequila1909 Zobacz posta
    Oby się nie psuła. Jeżeli przez pierwszy rok nie będziesz do niej dokładał astronomicznyck kwot, ciekaw jestem co wtedy powiedzą krzykacze, którzy twierdzą że E65 MUSI kosztować. Dbaj, tankuj i ciesz się jazdą, pozdrawiam i powodzenia na zawodach :)
    A mnie strasznie interesuje ile takich mały kwot dołoży w przeciągu tego roku które zrobią spora kwotę większa
    tu 100 tam 300 tu 50 :)
    Mam i wiem co i ile kosztuje :) tyle że mało kto tu to pisze i obraz jest taki że da się kupić e65 za 10 tys zł potem

Ewenementem tego forum jest to że e65 można kupić za psie pieniądze ale już e32 jak chłopak kupił w stanie złym to każdy mówi że nie podoła i że ceny go zjedzą, podobnie z e38
    Szczerze to tego nie rozumiem kompletnie ale nie wazne
    Niech się sprawuje bezawaryjnie
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez Matat Zobacz posta
    Dzuda Ale jaki niebieski?
    Wnętrze jest beżowo-czarne czy beżowo-niebieskie? Na tel widzę że wnętrze jest niebieskie a moim zdaniem to najgorszy kolor do auta. Po protu jest dla mnie nie okropny w dodatku z matowym drewnem i kolorem tych siedzeń i brakiem wyposażenia (już nie mówię że wszystkie dodatkowe gadżety się przydają, ale po prostu bez nie których wnętrze wygląda kiepsko). O tym zestawieniu kolorystycznym wnętrza mówiłem,to że auto jest czarne to widać :)

ULA Vip Awatar tequila1909
    BMW
    E39 525iA ex. E32 735i, E32 735iAL, E38 728iA
    Cytat Zamieszczone przez ADASIO Zobacz posta
    A mnie strasznie interesuje ile takich mały kwot dołoży w przeciągu tego roku które zrobią spora kwotę większa
    tu 100 tam 300 tu 50 :)
    O czym Adam piszesz ? Jakiego auta byś nie kupił trzeba dokładać właśnie takie małe kwoty żeby mieć je sprawne, eksploatacja kosztuje, a E65 do tanich w eksploatacji nie należy i trzeba się z tym przy zakupie liczyć. A że suma zrobi się duża to już czysta matamatyka.

Mnie chodziło o to, że w początkowym okresie użytkowania jak auto jest zadbane to nie trzeba pakować worka siana na doprowadzenie do ładu, z tego co Mateusz pisze to puki co nie musi większych napraw wykonywać bo auto tego nie wymaga.

Peace and love everybady ;)
    Mr. Perfect 4 x K1 World Champion

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Mateusz ma auto 2 dni :)więc on o połowie tego co musi a co nie, jeszcze zwyczajnie .. nie wie :)
    Tak że luz :) pojeździ autem miesiąc, a dwa to się okaże co MUSI a co tylko może :)
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Doświadczony Użytkownik Awatar miro
    BMW
    BRAK
    Mati jak tam bumer się sprawuje ????

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e36, e65
    Cytat Zamieszczone przez miro Zobacz posta
    Mati jak tam bumer się sprawuje ????
    Wiesz, zrobiłem nim w sylwestra traskę z Bielska do Krakowa i z powrotem, niecałe 200km... W ten weekend wyjazd za Wisłę i z powrotem, około 110km
    Poza tym na codzień jeżdżę nim po mieście (praca, siłownia, zakupy, dom... Czasem idę się przejechać z nudów) i jak narazie super! Nie sprawia problemów
    Jestem póki co bardzo zadowolony. Denerwuje mnie tylko ze czasem wywala mi że mam niezapiete pasy i razem z ikonka o niezapietych pasach, wywala też ikonke od poduchy powietrznej. Gdzieś wyczytałem że z tymi czujnikami pasów to standard, po jakims czasie głupieją... Mimo to chciałbym to naprawić. Poduchy wszystkie sa na swoim miejscu, ale nie wiem czy to nie jest tak że jak są niezapięte pasy to automatycznie też nie pokazuje tego od poduszek?
    Nie dzieje się to cały czas, raz na jakiś czas tylko. Poza tym żadnych innych błędów, wszystko działa, zawias jak nie stukał tak nie stuka.
    Płynu chłodniczego nie ubyło, oleju póki co na pasku jest full choć obudowa filtra oleju się trochę poci, jest z niej malutki wyciek.

Silnik ma moc, skrzynia pracuje ekstra, zawias nie stuka choć prawy, dolny, tylny wahacz z przodu do wymiany (już zakupiłem, lemfordera)
    I koniecznie klosze lamp przednich do polerki i skóra do porządnego mycia, odświeżenia. Generalnie pierdoły.