Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 38 z 38

Wątek: Co myślicie o tej E32 740iA | 1993r

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    E38 750i 1997 rok
    Cytat Zamieszczone przez Pawliko Zobacz posta
    Tak czytam te niektóre posty... skąd Wy się ***** bierzecie? Jak ktoś wrzuca link do m30b30 na wąskiej nerce za 5k to z góry piszecie że na pewno trup, a jak za 13 stoi m60b40 z nową skrzynią, w świetnym zestawieniu kolorystycznym to nagle jest drogo? Szukajcie w Niemczech, pewnie taniej będzie :))))
    Znam to auto od kilku lat, moim zdaniem jest godne polecenia. Jeździ prosto, ma moc, nie trzeszczy, trzyma się kupy.
    Wreszcie ktoś to fajnie podsumowal
    Tak poza tematem-pochwal sie swoim Fetonem :)

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01

Juz gdzies o tym pisałem, na forum kupuje się ceną. Czasami mam wrażenie że to swoistego rodzaju lobby tych co przewidują sprzedaż w niedługim czasie aby potem móc na forum komuś wcisnąć swoje za wyższą cene :)
    Ale krytyka durnego sprzedawania auta bez kół za moim zdaniem wysoką cene jest jak najbardziej wskazana :)

Ja jestem handlarzem, czyli grupą społeczną znienawidzoną przez forum, a jednak do łba by mi nie przyszło tak i za tyle sprzedawać auta :D To tylko prywatnemu może przyjść do głowy. Ja zawsze staram sie raz to przywrócić auto do oryginału a dwa wypełnić wszelkie braki, dokładam radia, felgi, kołpaki etc a prywatnie ludzie wszystko zabierają jak sępy, nawet umyć z zewnątrz nie potrafią, a często w środku syf i malaria :D Nawet wiele razu juz mi sie zdarzyło mieć auto w ktorym ktoś wyjął koło zapasowe !
    Ostatnio edytowane przez Aldik ; 26-12-2015 o 13:58

yazg.o.t. Vip Awatar yaz
    BMW
    e243164gt
    Blog
    14
    Cytat Zamieszczone przez Pawliko Zobacz posta
    ...a jak za 13 stoi m60b40 z nową skrzynią, w świetnym zestawieniu kolorystycznym to nagle jest drogo? ...
    Zarzut drożyzny dotyczył raczej pierwotnej kwoty, która wynosiła 20000pln. Dopiero później (chyba po wpisie właściciela w tym temacie) spadła do 14000pln.

Zaawansowany Użytkownik Awatar Kamiloo_
    BMW
    e38
    Cytat Zamieszczone przez Aldik Zobacz posta
    Juz gdzies o tym pisałem, na forum kupuje się ceną. Czasami mam wrażenie że to swoistego rodzaju lobby tych co przewidują sprzedaż w niedługim czasie aby potem móc na forum komuś wcisnąć swoje za wyższą cene :)
    Ale krytyka durnego sprzedawania auta bez kół za moim zdaniem wysoką cene jest jak najbardziej wskazana :)

Ja jestem handlarzem, czyli grupą społeczną znienawidzoną przez forum, a jednak do łba by mi nie przyszło tak i za tyle sprzedawać auta :D To tylko prywatnemu może przyjść do głowy. Ja zawsze staram sie raz to przywrócić auto do oryginału a dwa wypełnić wszelkie braki, dokładam radia, felgi, kołpaki etc a prywatnie ludzie wszystko zabierają jak sępy, nawet umyć z zewnątrz nie potrafią, a często w środku syf i malaria :D Nawet wiele razu juz mi sie zdarzyło mieć auto w ktorym ktoś wyjął koło zapasowe !
    Jak będę chciał za swoje e 38 20 tys z małym plusem to też niektórzy będą krzyczeć że mnie pojebalo...tylko że tak w ostatnim czasie ogladalem 3 e38 w przedziale cenowym 16-18 tys i żadna nie umywala się do mojej e38 a to blacharka mechanicznie działającym wyposażeniem i stanem środka a jak wiele osób wie części do e38 nie są najtańsze kup taka za 16 Tys zrób pakiet startowy i usuń wszystkie mankamenty to napewno nie wyjedzie tysiąc dwa zależy co jeszcze trzeba zrobić .... Aldik sam wiesz samochód a samochód :-)

Wysłane z mojego IdeaTabA1000-F przy użyciu Tapatalka

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Cytat Zamieszczone przez yaz Zobacz posta
    Zarzut drożyzny dotyczył raczej pierwotnej kwoty, która wynosiła 20000pln. Dopiero później (chyba po wpisie właściciela w tym temacie) spadła do 14000pln.
    Dokładnie tak,
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    Auto autu nierówne, ale kwota jest wyznacznikiem jedynie w nowym aucie - i nie stanu a wersji jaką za nią kupimy .
    Widzę drogie złomy i tanie igły i na opak, różnie bywa ;) Do wsadzenia zawsze coś jest w każdym aucie. Nie pamiętam aby ktoś kupił używane bez konieczności wkładu. Pakiet startowy zawsze jest konieczny.

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Ja mam kumpla z roboty - on tylko auta do 2 tys zł kupuje (na chodzie i w miarę do jazdy) i z LPG koniecznie :) i jeździ aż auto padnie i nic nie dokłada.
    Jak pada kupuje kolejne znów za kwotę 2 tys zł max
    Ostatnio kupił Lagune kombi - w sumie fajne auto dla 2 dorosłych i 2 dzieci i psa jakie on ma :)

Tak że strategie zakupu sa tak pewne jak wybory w PL - ch... wie o co chodzi i na co kto patrzy :) a zawsze Jaruś przy korycie :)
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Cytat Zamieszczone przez ADASIO Zobacz posta
    a zawsze Jaruś przy korycie :)

...przy kocie