Juz gdzies o tym pisałem, na forum kupuje się ceną. Czasami mam wrażenie że to swoistego rodzaju lobby tych co przewidują sprzedaż w niedługim czasie aby potem móc na forum komuś wcisnąć swoje za wyższą cene :)
Ale krytyka durnego sprzedawania auta bez kół za moim zdaniem wysoką cene jest jak najbardziej wskazana :)
Ja jestem handlarzem, czyli grupą społeczną znienawidzoną przez forum, a jednak do łba by mi nie przyszło tak i za tyle sprzedawać auta :D To tylko prywatnemu może przyjść do głowy. Ja zawsze staram sie raz to przywrócić auto do oryginału a dwa wypełnić wszelkie braki, dokładam radia, felgi, kołpaki etc a prywatnie ludzie wszystko zabierają jak sępy, nawet umyć z zewnątrz nie potrafią, a często w środku syf i malaria :D Nawet wiele razu juz mi sie zdarzyło mieć auto w ktorym ktoś wyjął koło zapasowe !
Ostatnio edytowane przez Aldik ; 26-12-2015 o 13:58
Jak będę chciał za swoje e 38 20 tys z małym plusem to też niektórzy będą krzyczeć że mnie pojebalo...tylko że tak w ostatnim czasie ogladalem 3 e38 w przedziale cenowym 16-18 tys i żadna nie umywala się do mojej e38 a to blacharka mechanicznie działającym wyposażeniem i stanem środka a jak wiele osób wie części do e38 nie są najtańsze kup taka za 16 Tys zrób pakiet startowy i usuń wszystkie mankamenty to napewno nie wyjedzie tysiąc dwa zależy co jeszcze trzeba zrobić .... Aldik sam wiesz samochód a samochód :-)
Wysłane z mojego IdeaTabA1000-F przy użyciu Tapatalka
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Auto autu nierówne, ale kwota jest wyznacznikiem jedynie w nowym aucie - i nie stanu a wersji jaką za nią kupimy .
Widzę drogie złomy i tanie igły i na opak, różnie bywa ;) Do wsadzenia zawsze coś jest w każdym aucie. Nie pamiętam aby ktoś kupił używane bez konieczności wkładu. Pakiet startowy zawsze jest konieczny.
Ja mam kumpla z roboty - on tylko auta do 2 tys zł kupuje (na chodzie i w miarę do jazdy) i z LPG koniecznie :) i jeździ aż auto padnie i nic nie dokłada.
Jak pada kupuje kolejne znów za kwotę 2 tys zł max
Ostatnio kupił Lagune kombi - w sumie fajne auto dla 2 dorosłych i 2 dzieci i psa jakie on ma :)
Tak że strategie zakupu sa tak pewne jak wybory w PL - ch... wie o co chodzi i na co kto patrzy :) a zawsze Jaruś przy korycie :)
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!