Cóż za rozwój sytuacji :)
Znalazł się właściciel czyli sprzedawca i od razu zapodał foszka o ćwoka :) no proszę, a dodatkowo zmienił cenę :) ciekawe czemuż to?
Stara cena była troszkę z kosmosu jak na auto bez kół :) czy Ci się Włochu podoba czy nie, ale tak się aut nie sprzedaje i nie ma się co obrażać tylko powiedzieć mea culpa :)
Auto ładne bo jest ładne ale nie za taką cenę i nie bez kół, nowa cena już bardziej ciekawa
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Spokojnie panowie. Koła nie miały dla mnie aż tak dużego znaczenia.
Liczy sie to że sprzedawca nie ściemniał tylko powiedział w jakim stanie jest auto i nie jechałem 600km na darmo.
Gdy by auto było całe blacharsko i mechanicznie to mysle że bez problemu dogadali byśmy sie w sprawie tych kół i ceny nawet przed moim ewentualnym wyjazdem.
Już sobie nawet stalówki załatwiłem od znajomego :D
Tak jak ktoś wcześniej pisał, kupić e32 za pare złotych tylko po to by je mieć to nie problem,dobre e32 musi kosztować.
To ile kto woła za dany egzemplarz to już inna sprawa.
Wesołych świąt :)
To że był szczery to tylko sie na nim odbiło bo nie sprzedał. Mógł nie mówić o malowaniu a jak Ty byś sie nie zorientował to byś miał :)
Widziałem juz takich co mierzyli miernikami szpachle i krzyczeli ze niemalowany :D
WESOŁYCH:)
No ja do takich nie należę :)
To ze jest malowane 20letnie auto jakoś mnie nie dziwi. E65 ciężko znaleźć nie malowane a co dopiero e32 i to w dodatku za 13 tys zł.
Felga faktycznie nie jest ciekawa ale czy to skreśla 740 w ciekawym zestawieniu?Kolor niespotykany co za tym idzie ciekawy ( nie każda musi być srebrną czy czarna). Wnętrze mi się podoba,wyposażenie również ma nienajgorsze. Wiec w czym problem?
Katalizator można kupić i bez problemu go zamontować.
Takie mankamenty to szczegól,moim zdaniem mimo to bym auto zobaczył.
Więcej luzu panowie :-)
A co to w ogóle za zarzut, że nie ma katalizatora??? To jakaś wada jest? Czy chodzi o to że jakby był to można by go wyciąć, sprzedać i w ten sposób obniżyć cenę zakupu auta o tego tysiaka? Ja nie mam katów i jeżdżę. Silnik pracuje równo, spalanie w normie. Jedyne co zauważyłem to ciut inny dźwięk i to wszystko.
To że malowane mnie nie dziwi. Jak ktoś szuka niemalowanego to był ostatnio temat z niemalowaną Alpiną B11 4.0 za 50k Euro. Można śmiało jechać i kupować. Osobiście martwi mnie w tym aucie szpachla na słupku i na dachu. Reszta mało istotna, choć mówiąc szczerze widziałem już lepsze egzemplarze w podobnych pieniądzach.
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 25-12-2015 o 15:44
Szpachle można zawsze usunąć... Metody które teraz się stosuje ze szpachlą nie mają nic wspólnego.
Dla przykładu jak kupiłem drzwi od Czarka wszystkie miały małe wgniotki które były widoczne pod kątem. Chyba bym na głowę upadł jak bym wypełniał je szpachlą. Drzwi pasażera były poważnie zagiete i suma sumarum nie mam nawet 1grama szpachli. Komuś może się to wydawać dziwne ale tak jest :-) i nie mówię o zabiegach wyciągania wgniotów bez lakierowania.
Jak są chęci i nie idzie się na łatwiznę to szpachla jest niepotrzebna. Praca mozolna, trudna, ale efekt dla najbardziej wymagajacych.
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 25-12-2015 o 16:10
Jeżeli szpachla jest tylko na tym słupku to na bank była to pierdoła, Po za tym nie zapomnijcie że nawet małe rysy trzeba czymś wypełnić.
Co do katów to jest to jedynie wymysł ekologów plus dużo szumu aby można było zarobić kase. Chociaż w starszych autach to jeszcze miało sens, bo w nowych a szczególnie dieslach to przerost formy nad treścią. Ja nie wycinam bo auta robią się głośniejsze, mimo że czasami w handlu tanimi starszymi autami może to znacznie obniżyć koszta :D
Tak czytam te niektóre posty... skąd Wy się ***** bierzecie? Jak ktoś wrzuca link do m30b30 na wąskiej nerce za 5k to z góry piszecie że na pewno trup, a jak za 13 stoi m60b40 z nową skrzynią, w świetnym zestawieniu kolorystycznym to nagle jest drogo? Szukajcie w Niemczech, pewnie taniej będzie :))))
Znam to auto od kilku lat, moim zdaniem jest godne polecenia. Jeździ prosto, ma moc, nie trzeszczy, trzyma się kupy.
Były:
VW Jetta A2
Opel Astra G Caravan
BMW E32 730i[*][*]
VW Passat B5 Variant
BMW E38 728iA
BMW E39 535iA
Audi A3 8P 2.0T++
Audi A6 C6 2.7 TDI++ Quattro
BMW E91 318d+
VW Phaeton 3.2
Astra GTC OPC Line