Super czekam na info z efektami![]()
Super czekam na info z efektami![]()
No to pierwsza próba nieudana. Pomimo, że objętościowo obie płyty mieszczą się na jednej DVD DL, to brakuje miejsca na tablicę alokacji. Wywaliłem POIsy z drugiej płyty i tak nagrałem. Nawigacja pokazuje "brak płyty", potem przez ułamek sekundy mapę i znowu "brak płyty" i już tak zostaje... Chyba bez tych edytorów, co wczoraj pisałem, się nie obejdzie.
Szkoda ale trzymam kciuki
Gdyby dało się wywalić niepotrzebne dzikie kraje wszystko byłoby ok
Niestety się nie da, bo główna baza danych to są jak mówiłem dwa pliki w prawnie zastrzeżonym formacie, więc nie ma się jak do nich dobrać, żeby wyedytować co trzeba. Popróbuję jeszcze, tylko trochę drogi biznes :D wczoraj kupiłem dwie płyty po 10pln za sztukę. Jedna poszła już na marne, została ostatnia. Już patrzę na Allegro, czy jest coś tańszego, to za około 45pln z przesyłką można dziesięciopak DVD DL kupić.
Będziemy wdzięczni ;)
Straszna doopa i kamieni kupa. Jakakolwiek ingerencja w zawartość płyty kończy się tym, że navi jej nie chce czytać. Próbowałem "odchudzić" płytę nr 1 (WEST EUROPE) z kilku typów POIsów. Po jej nagraniu komunikat "brak płyty". Wspominane aplikacje do edycji są niedostępne i nie ma przez to jak zmniejszyć rozmiar danych.
Dodatkowo mam kumpla co pracował przy systemach nawigacyjnych dla aut. Zgodnie z moimi przeczuciami, nie ma opcji, żeby nasza nawigacja obsługiwała kilka baz danych na jednej płycie, więc albo historie o całej Europie na jednej płycie DVD DL to mit, albo zwyczajnie za chudy w pasie jestem na taki zabieg :)
No to szkoda
Pewnie wystarczyloby scalic te pliki z mapami poszczególnych krajów z np DVD 2 do DVD 1 do folderów o tych samych nazwach i byłoby ok tylko żadnego edytora do tego
Niech już zostaną te 2 DVD
Dzięki za chęci![]()
Dokładnie. Nie ma w czym ich scalić, a do tego trzeba byłoby pewnie usunąć dublujące się dane (Niemcy i Czechy dla przykładu).
BMW się nie podpisało
Trudno
Są dla navi z przedlifta na cd mapy polski nowsze niż 2015 ?