Pokaż wyniki od 1 do 10 z 51

Wątek: F01 najtańsza- rekonesans

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Tak, czujnik winien jest gradobicia, kokluszu i raka macicy :)

Jak facio nie chce jechać do ASO czy gdziekolwiek indziej na sprawdzenie to ma coś do ukrycia i tyle w temacie.

Kupowanie od "wirtualnego Niemca" podpiszesz umowę, wyjedziesz za bramę a on na Policje zadzwoni że mu skradziono furę i ... leżysz bo Szwab Cie na oczy nie widział - tak że zycze powodzenia, bo przerabiałem to na sobie kupując 1 BMW a właściwie chcąc kupić :) bo do transakcji nie doszło właśnie z tego powodu :)

Z tą dostawą do domu to może przesada bo to kupujący powinien udać się do sprzedawcy itd ale jak mnie by ktoś powiedział przywieź mi furę zapłacę za paliwo i czas to czemu nie - zwłaszcza 70 km :)

Moim zdaniem gadki - super auto super cena i nie c***.... nie ustąpię i nie pojadę pokazuje ewidentnie że koleś coś ściemnia - ja bym od niego fury nie wziął :)
    Wolał bym za 100 tys zł kupić na PL blachach i w pełni sprawną.
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez ADASIO Zobacz posta
    Kupowanie od "wirtualnego Niemca" podpiszesz umowę, wyjedziesz za bramę a on na Policje zadzwoni że mu skradziono furę i ... leżysz bo Szwab Cie na oczy nie widział - tak że zycze powodzenia, bo przerabiałem to na sobie kupując 1 BMW a właściwie chcąc kupić :) bo do transakcji nie doszło właśnie z tego powodu :)
    Kto ma oba briefy w reku ten jest wlascicielem - wiec taki wyimaginowany scenariusz jest bzdura.
    Oczywiscie "wirtualny niemiec" jest ryzykowny ale nie w przypadku o jakim piszesz
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E60 3.0d
    Cytat Zamieszczone przez BOSS Zobacz posta
    Kto ma oba briefy w reku ten jest włascicielem - wiec taki wyimaginowany scenariusz jest bzdura.
    Oczywiscie "wirtualny niemiec" jest ryzykowny ale nie w przypadku o jakim piszesz
    BOSS kupowanie od wirtualnego Niemca jest nielegalne, karalne i kończy się różnie, ze względu na akcyzę, wyłudzenia odszkodowań, zgłoszenia kradzieży- oczywiście to najczarniejsze scenariusze Jeżeli Polak kupił to on musi sprzedać następnemu nabywcy. Panowie tu link do przestrogi przed kupnem od wirtualnego Niemca, tym bardziej, że gdy auto takie jak to nie jest wyrejestrowane w niemczech to będziemy to musieli zrobić: http://moto.onet.pl/porady-ekspertow...a-niemca/w1sw5

Cytat Zamieszczone przez jaro5 Zobacz posta
    Dziwak i tyle.Piaste ma ale nie zmienił.Godzina roboty w garażu jak ktoś ma pojęcie.O korku nie wspomnę.Pewnie ma walniętą uszczelke albo głowice.A czujnik ??? jaki to koszt przy tym aucie ?? 500-1000 pln ??? To auto to mina i truposzczok .EHH a takie ładne.Coraz częściej myśle nad jakimś X dla mnie ze starym 4,8i.
    Jaro5 też mnie zastanawiało, że skoro miałem przyjechać a on posiada nowy korek( nie widziałem) to dlaczego zostawił stary cieknący. Stare przysłowie mówi przyjdzie głupi i kupi, i na to liczy ten nasz bohater-sprzedawca

Wiem, że był z tym autem u dealera BMW Bonkowskich w Szczecinie- chyba po wtryski i historię serwisu. Mam kolegę, który pracuje w HOLDA- chrysler, jeep i zna obsadę z tego serwisu. Jak kto jeszcze zainteresowany, mogę podpytać czy oglądali wnikliwie to auto i czemu wymiana wtrysków- Tylko dla zainteresowanych

Edytuj posty!
    Ostatnio edytowane przez MT01 ; 22-12-2015 o 09:24

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez MT01 Zobacz posta
    BOSS kupowanie od wirtualnego Niemca jest nielegalne, karalne i kończy się różnie, ze względu na akcyzę, wyłudzenia odszkodowań, zgłoszenia kradzieży- oczywiście to najczarniejsze scenariusze Jeżeli Polak kupił to on musi sprzedać następnemu nabywcy. Panowie tu link do przestrogi przed kupnem od wirtualnego Niemca, tym bardziej, że gdy auto takie jak to nie jest wyrejestrowane w niemczech to będziemy to musieli zrobić: http://moto.onet.pl/porady-ekspertow...a-niemca/w1sw5
    Odnosilem sie TYLKO do przykladu podanego przez ADASIO ktory calkowicie mijal sie z prawda.

Nie wiem co sie tak podniecacie ta padlina z ledwo zipiacym silnikiem... w takim stanie nie jest napewno warta nawet tych w miare niskich pieniedzy.

Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!