Pokaż wyniki od 1 do 10 z 51

Wątek: F01 najtańsza- rekonesans

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Renault Safrane
    Cytat Zamieszczone przez MT01 Zobacz posta
    No niby tak. Myślałem, że może wizja utraty dobrego imienia firmy (albo chociaż nadszarpnięcia tego imienia) spowodowana licznymi przypadkami podanymi przez ludzi na talerzu, i zrobienie szumu wokół sprawy podziała na BMW. Kiedyś Niemcy bardzo sumiennie i honorowo reagowali na takie sprawy. Obrót informacji jest dzisiaj potężną bronią szczególnie dzisiaj w dobie internetu, dlatego nie ma co zakopywać nadzieji. Ja jednak wierzę w to, że można by coś zdziałać, trzeba tylko chcieć albo chociaż spróbować. Przecież nie tylko my wiemy o problemie każde forum w każdym kraju o nim wie. Nie można mówić, że nic nie da się zrobić. Trzeba powiedzieć głośno, że nie chcemy takiego BMW nie w takim wydaniu. Śmiesznie, że jak rozmawiam z mechanikami BMW oni przyjmują to za normę i mówią no tak psują się te silniki....takie to normalne i trzeba z tym żyć- NIE to nie jest norma. Lexus kiedyś miał akcję serwisową i wysylał ekipę serwisantów pod dom klienta gdzie rozkładali specjalny namiot, wprowadzali auto i usuwali usterkę i tak trzeba uczyć producentów to my wydajemy pieniądze i my musimy żądać produktów za te pieniądze, producenci do tego czasu będą obniżać jakość wszystkiego dopóki ludzie nie zaczną zdecydowanie domagać się powrotu pewnych standardów. Teraz ma działać na gwarancji ale jak będzie tak dalej to za 10 lat gwarancja będzie 3miesięczna a nasza ukochana marka przestanie nią być. I może te moje wypociny to błahostka jednak każdy deszcz zaczyna się od jednej kropli
    Ale BMW nie ma żadnego interesu w tym aby ich auta były długowieczne. Po 5 latach auto ma iść na złom, a klient ma przyjść po następne.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E60 3.0d
    Cytat Zamieszczone przez Truth Zobacz posta
    Ale BMW nie ma żadnego interesu w tym aby ich auta były długowieczne. Po 5 latach auto ma iść na złom, a klient ma przyjść po następne.
    Ale co szkodzi napisać nawet jak oleją temat? To, że nie mają interesu to rozumiem- ustawiają klienta pod politykę firmy, a ten musi się na wszystko godzić, tylko że to klient trzyma pieniądze na ich produkty....już wiem skąd oznaczenie F01- pierwsze Francuskie BMW