trochę wiekszy budzet najwyzej po 6 koła wyjdzie wszytko ladnie pieknie tylko ze te 3 foto i wydech za 1400 Euro :D
http://allegro.pl/bmw-e65-735i-gaz-k...870048961.html
trochę wiekszy budzet najwyzej po 6 koła wyjdzie wszytko ladnie pieknie tylko ze te 3 foto i wydech za 1400 Euro :D
http://allegro.pl/bmw-e65-735i-gaz-k...870048961.html
dobry pomysł :)
oddycham spokojnie w końcu nie ma co się złościć i obrażać na kogoś kto za 10 tys chce kupić e65 - należy się z politowaniem patrzeć i mu współczuć :)
Akurat Ty powinieneś być chyba naczelnym przykładem tego że auta wcale nie za 10 czy 20 tys zł ale za sporo więcej,
potrafią być autami wymagającymi sporych nakładów, zatem czego oczekiwać od auta za 10 tys zł?
A dlaczego Ty? Bo wiem że sam przejechałeś chyba z 3 czy 4 razy PL wzdłuż i wszerz za autami i okazywało się na miejscu wtopa.
Zatem jak ktoś chce kupić auto klasy e65 za 10 tys to ja mu życzę powodzenia i tyle - każdy ma swój rozum i wie co za ile i po co
Edytuj posty!
Ostatnio edytowane przez Anatol ; 21-12-2015 o 00:00
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
A ja powiem tak: wtopa może być niezależnie od ceny. Tylko podświadomość mówi, że przy 10 tyś PLN wtopa będzie na 100%, a przy cenach 30-35 tyś PLN nie powinno być wtopy, co nie jest prawdą. Mało jest "okazji" za grubsze pieniądze, a potem się okazuje, że auto odbudowane po solidnym koziołku, a dla uśpienia czujności, cena 125% przeciętnej ceny na rynku?
Tak jak napisał Elvis, trzeba jechać i "pomacać" i wtedy będzie wiadomo, z czym się ma do czynienia :)
Ze tak sie wtrace, kto widzial e65 za 10 tys? Panowie jak ktos widzial to pisac, biore tyle ile jest bo za 10 to nawet angola ladnego nie kupie. Temat cen byl juz poruszany wielokrotnie. Lata leca, e65 to staty kapec juz wiec ile ma kosztowac? Cena normalana za auta z poczatku produkcji to przedzial od 25 do 28...
O czym tu rozmawiać ? Ile ma kosztować spalone E65 z początku produkcji ?
Fazi już napisał jakie są ceny rynkowe, żadne gadanie i pobożne życzenia tego nie zmieni. Nie uważacie chyba, że jak ktoś kupił kilka lat temu za > 50k i sporo w utrzymanie auta wpakował to ktoś mu teraz tyle samo wypłaci. Filantropów jest jak na lekarstwo ;)
Normalna sprawa, że za dobrze utrzymane auto trzeba zapłacić, ale do rynku też się trzeba dostosować.
Ostatnio edytowane przez tequila1909 ; 19-12-2015 o 14:59
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Michał,
spalone e65 to przykład Kamilo i beka :) nie przykład na zakup 7er
Sedno sprawy jest takie że cudze auta chcieli byśmy kupić za bezcen a za swoje dostać worek siana i takie pierdu pierdu na forum to nic tylko gadki
Poza tym każdy ma swoje auto i jak chce je sprzedać wie za ile. A jak komuś cena nie pasi to albo sprzedaje albo nie.
Inna kwestia że ja chciał bym zobaczyć to e65 za 10 tys zł ale nie raz i amen tylko w przeciągu pół roku i zobaczyć ile napraw było i ile one kosztowały
Ja np ostatnio robiłem uszczelnienie silnika - 2,5 tys zł :) tak że jak ktoś chce kupić 7er klasy e65 za 10 tys to owszem da się tylko trzeba mieć świadomość późniejszych inwestycji.
pewnie że auto za 30 czy 40 tys tez się może popsuć - jasne ale szansa na poważne inwestycje w aucie za 10 tys zł a za 35-45 tys zł jest nieporównywalna
I skończmy w końcu nagonkę na ceny aut na tym forum bo jest ono specyficzne pod tym kątem, na żadnym innym tak o cenach nikt nie gada jak tu
Tu wielce cenią wszyscy e32 i dali by nie długo za nie 100 tys zł (wolno wam zapłaćcie i 200) a strasznie najeżdżają na e65 (po 10 tys zł) kupujcie zatem te za 10 :)
A potem nie znikajcie proszę z forum po tygodniu dwóch czy miesiącu i zaraz ogłoszenie na allegro itd
To nie sztuka kupić auto za 10 tys zł w stanie agonia i mówić że się da - bo pewnie że się da :)
Sztuka kupić auto i nie wsadzić w niego worka siana w pierwszych 3-6 miesiącach - takie moje zdanie, ale pewnie są tu tacy co inaczej patrzą na to.
Każdy kupuje i sprzedaje za ile chce - wolny kraj wolny rynek, a 7er nie jest łatwo ani kupić (bo tych dobrych aut jest mało) ani sprzedać bo tych co chcą takie auto nie łatwo znaleźć i dlatego ceny spadają bo ktoś kupił 7er i nie stać go na naprawy to daje cenę po stole by tylko się pozbyć :)
Macie kupione auto za 10 tys??? proszę pokażcie je i piszcie (szczerze i cyklicznie) ile dołożyliście miesięcznie :) zobaczymy jak szybko z 10 zrobi się 40 :)
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Dokładnie tak.
Tak jak wspomniał Adasio. Oglalelm masę e65. Najtańsza była za 45k 2002r. Miała być igła ale nie była. Resztę oglądałem za ponad 50tys i za głowę się lapalem jak przyjeżdżałem na miejsce.
Nie interesują mnie opinie ze e65 za 50k to śmiech bo to stary kapec. Może i jest ale za połowę tej kwoty to jest wpomnienie po e65 do której trzeba drugie tyle dołożyć.
Nikt nie musi się z tym zgadać. Po prostu takie jest moje zdanie po ogladnoeciu min 6 egzemplarzy
W de nie ma takich okazji jak u nas :) Chyba że od turka :) Prywatny sprzedawca wie ile cenić zadbane 750i. Ceny są między 45 a 80k
Ostatnio edytowane przez Dzuda ; 19-12-2015 o 15:54
Mój przykład właśnie był dla beki i dla pokazania tej okazji za 10 tys to była najtańsza oferta allegro to ja niewiem gdzie wy widzieliście e65 po dychu ... Ja na e38 poniżej dychy nie zerkam więc byłem w szoku i przecieralem oczy jak ktoś tu wspominał o e65 za tyle ... Ja jakbym mial kupować e65 to bym szykowal 3 dychy plus nie zaliczam się do łowców okazji wiem że pewne rzeczy maja wartość i trzeba tyle i tyle za to dać aby być zadowolonym ... To tak jak z parowkami z Tesco możesz kupić kg za 2 Zł tylko sprawdz datę do spożycia i skład owej parówki
Wysłane z mojego IdeaTabA1000-F przy użyciu Tapatalka
Smiesza mnie wypowiedzi typu: e65 to musi kosztowac powyzej 30 a to co ponizej to smiec. Za przeproszeniem ale to gowno prawda. Fakt jest duzo aut wymagajacych wkladu bo wlasciciela przetoslo utrzymanie ale dyskwalifikacja auta 14 letniego za 26 tys moze byc bledem. Ja wiecej jak 28 nie dalbym dzis za poczatek produkcji, coz czasy sie zmienily, drozsze nie znaczy lepsze. Ostatnio sprzedalem e39 w mpaku z 2002r za 24 tys i to do oplat a za swojego wieloryba mysle ze wiecej nie wezme jak 27, mimo ze duzo zrobilem, niczego nie dolewam, malowane mam tylko drzwi pasazera i nie mam golasa. Takie realia, taki rynek. Sprzedaje duzo bmw e46 i e39 i widze wszystko, auta z de tez nie sa takie jak bysmy chcieli a i ceny ich sa rozne. 330ci w mpaku poszla za wieksze pieniadze w dwa dni niz bym wzial za e65. Szkoda czasu na rozmowe o cenach, temat rzeka, kazdy swoje chwali i kazdy chce wziac jak najwiecej bo dal 48 trzy lata temu i wpompowal 19. Pozdrawiam i zycze Wesolych Swiat panowie
Ale ja mówiłem o 750 a nie o początku produkcji. Tylko jedną oglądałem przed liftem,w sumie to była pierwsza...