AUTO NR 1
PLUSY:
- long
- silnik - optymalna jednostka do tego autka
- przebieg - nie jest duży, jak prawdziwy to plus, ja mam 191 tys km więc jest szansa że ori
- wypas - nie jest źle alebrakuje mi np DD czy SC czy grzanej fajerki a to rzeczy wg mnie niezbędne w takim aucie
MINUSY:
- kolor auta - dla mnie szary jest zwyczajnie brzydki
- szare skóry najbardziej chyba nie ładne w palecie kolorów skóry BMW
- auto od handlarza i ten akurat gość nie ma dobrej opinii wśród kupujący tak ze zalecam sprawdzić wszystko
OCENA KOŃCOWA:
Autko fajne i ładnie utrzymane jednak ze zlewającą się z całością skóra i średnim kolorem nadwozia, z wypasem wystarczającym ale szału tez nie robi (jak nie zależny Ci na wypasie top to śmiało )
Sam sprzedawca jako komis powinien wzmóc wzmożona uwagę
W skali od 1 do 10 daje mu 5
AUTO NR 2
PLUSY:
- silnik - najlepszy do e65/66
- drewno w połysku - dla mnie plus dla innych pewnie nie :)
- czarna tapicerka - najłatwiejsza w utrzymaniu stanu zadowalającego
MINUSY:
- auto oklejone folia w kolorze - rzadkiego g... kompletna masakra jak dla mnie
- felgi - kolor i wzór masakra
- customowy dźwięk tłumika - już się boję - w 7er ma być cisza i klasa a nie ryk motoru jak w 3er
- "najbogatsze wyposażenie ale nie można mieć wszystkiego" kolejny MOCNY FULL :) a nie ma nawet masażu :)
- auto na DE blaszkach - podpytaj jak z akcyza i resztą opłat bo do ceny może się okazać że trzeba sporo dopłacić a wtedy kompletnie się to nie opłaci
- czarne nerki, czarne fele, oklejone folią - zwyczajnie mi się to auto nie podoba kompletnie
- 2002 rok - dla mnie byłby minus ze względu na upgrade elektroniki ale co niektórzy nie widza w tym problemu :) - ja uznaje za minus a poza tym starsze od auta nr 1
OCENA KOŃCOWA:
paskudnie wyglądające autko, chyba nie zarejestrowane w PL czyli do opłat z przeciętnym wypasem za wysoka cenę
Daje jej w skali od 1 do 10 - tylko 3
PODSUMOWANIE
oba auta to 7er ale jak ja miał bym brać wziął bym auto nr 1
- po 1 to long
- po 2 młodsze od auta nr 2
- po 3 zarejestrowane w PL - odpada koszt opłat
- po 4 kolor ładniejszy i nie kombinowany oklejaniem
- po 5 uniknęło chyba tego mega tjuningu które 2 dostało po całości :)
Ale decyzja jest tylko Twoja :)

Odpowiedz z cytatem