Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Artykół "Idealne (?) BMW"

Vip Vip
    BMW
    brak
    Cytat Zamieszczone przez Gasper
    Polecam artykuł o E38 z najnowszego TOP GEAR :)
    Top Gear trochę się nie popisało wybierając auto do sesji zdjęciowej. Halogen przeciwmgielny klejony taśmą, duże ognisko korozji na masce i wypadające nerki - raczej mało zachęcający obraz. Ale patrząc na to inaczej, dawno nie było w prasie artykułu o E38 zajmującego aż 4 strony :P

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E46 328Ci
    Auto do sesji - zwykły egzemplarz jakich jeździ wiele po ulicach, fakt nie postarali się jakoś specjalnie. Opis - moim zdaniem zajebisty ;D Wreszcie (wg mnie) konkretny opis a nie ściemy redaktorka który auta nie widział na oczy a usterkowość zaczerpnął z dekry czy innego TUV'a

A teksty w stylu "E38 nie jest dla człowieka który dwulitrową butelką potrafi umyć auto" bezcenne ;D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 728iA
    Cytat Zamieszczone przez yo87
    A propos Top Gear.
    Jak właściciele E38 728 odniosą się do podawanego tam spalania 8-13 l/100km?
    Jako laik nie znający marki zainteresowałem się tym na tyle że musiałem tu wpaść:)
    Jak najbardziej prawdziwe dane. Na trasie Berlin-Zielona Góra-Berlin średnie spalanie przy przepisowej jeździe wg. komputera wynosiło zawsze około 8 litrów. Przy mieszanej jeździe w mieście i na trasach nie przekraczało mi 10 litrów. Przy jeździe miejskiej (wiadomo, że miasto miastu nierówne) nigdy spalanie nie przekroczyło mi 12 litrów. Auto użytkuję głownie na trasie i jeżdżę spokojnie, więc tak pokazuje mi komputer :)

Uprawnienia umieszczania postów