Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: Witam

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Początkujący Użytkownik
    BMW
    E60 3.0d
    No właśnie czego mu brakuje? w opisie jest nawet że hud ma ale tego nie sprawdzilem, wentylowane i masaże to akurat wiem,, że nie ma ale czy brakuje jej czegoś ważnego a nawet bardzo ważnego i czy po tych klamkach widać czy ma keyless go bo otwierałem ja z kluczyka

Zaawansowany Użytkownik Awatar Zbichu
    BMW
    Tymczasowo Audi
    Cytat Zamieszczone przez MT01 Zobacz posta
    czy po tych klamkach widać czy ma keyless go bo otwierałem ja z kluczyka
    Ma. W Bmw nazywa sie to comfort access i prawdopodobnie jest uszkodzony w drzwiach kierowcy dlatego otwierałeś z kluczyka:) Brakuje jej wielu elementów wyposażenia, ale czy są one ważne? Na pewno nie tak ważne jak cena, a ta jest tu niska pomimo, że jest przynajmniej 5 elementów do malowania, tak więc sprawdź ją dobrze od strony mechanicznej: konwerter, kolektory, sterownik świec, wibracje 80-120 i takie tam po krótce. Powodzenia!

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E60 3.0d
    Cytat Zamieszczone przez Zbichu Zobacz posta
    Ma. W Bmw nazywa sie to comfort access i prawdopodobnie jest uszkodzony w drzwiach kierowcy dlatego otwierałeś z kluczyka:) Brakuje jej wielu elementów wyposażenia, ale czy są one ważne? Na pewno nie tak ważne jak cena, a ta jest tu niska pomimo, że jest przynajmniej 5 elementów do malowania, tak więc sprawdź ją dobrze od strony mechanicznej: konwerter, kolektory, sterownik świec, wibracje 80-120 i takie tam po krótce. Powodzenia!
    To prawda cena niska, chociaż trzeba doliczyć malowanie i akcyzę i rejestrację. Czy możesz wymienić tak z grubsza czego jej brakuje? Z kluczyka otworzyłem tak machinalnie nawet nie sprawdziłem czy da się otworzyć bez kluczyka

Uprawnienia umieszczania postów