Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 68

Wątek: [e38) 740i m60b40 Gryfino - zachodniopomorskie

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    E38 750i 1997 rok
    Szczerze mowiac gowno mnie to obchodzi co ty uwielbiasz, a czego nie.Kazdy ma tutaj racje tak naprawde.
    Jak auto jezdzilo na trasach i było uzytkowane przez normalnego człowieka to bedzie fajnie wygladać, a jak było wołem roboczym to bedzie całe zjechane w srodku.
    Tak na marginesie, kupiłem teraz s-klase.Na siedzisku fotela nie było zadnego uszkodzenia.Teraz kilka osob wsiadło zeby zobaczyc jak jest w srodku i są juz zauwazalne slady po klipsach na jeansach.Wejdzie kilka razy taki cham do srodka i fotel bedzie cały porysowany.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    n/c

Staszek zluzuj trochę gacie... To, że masz rączki jak dziewczynka i traktujesz auta pedantycznie nie oznacza, że wszyscy wokół tak robią. Poniżej zdjęcie steru z urzędowo potwierdzonym przebiegiem 180tys :

http://images77.fotosik.pl/149/308a2f40cfaf4134gen.jpg

Dla przykładu - miałem 320d jezdzilem kiera stan db, dałem ojcu i zaorał ją strasznie w bardzo krótkim odcinku czasu ( jazda po mieście plus robocze dłonie).

Żeby było jasne - nie twierdzę, że auto z linku nie ma skręconej szafy, ale porównywanie kierownicy przy podobnych przebiegach nie ma sensu. Liczy się indywidualna eksploatacja ( miasto, trasa i inne czynniki) i poszanowanie wobec samochodu.

Przy oględzinach zrobię zdjęcia pięczatek z ksiazki serwisowej i skontaktuje się z serwisem widniejącym w książce. Jeżeli potwierdzą przebieg z 2012 roku to i tak będzie miare dobrze ;)
    Ostatnio edytowane przez mes.. ; 10-12-2015 o 13:23

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    A niech kolega wierzy w co chce - to jemy utrudni życie nie nam :) Jak ktoś jest zablokowany na wiedzę, to na siłe nic sie nie wbije ;)

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E38 740i
    hehe dobre, ale taka prawda z tymi autami z niemiec

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 740
    Cytat Zamieszczone przez impex Zobacz posta
    Szczerze mowiac gowno mnie to obchodzi co ty uwielbiasz, a czego nie.Kazdy ma tutaj racje tak naprawde.
    Jak auto jezdzilo na trasach i było uzytkowane przez normalnego człowieka to bedzie fajnie wygladać, a jak było wołem roboczym to bedzie całe zjechane w srodku.
    Tak na marginesie, kupiłem teraz s-klase.Na siedzisku fotela nie było zadnego uszkodzenia.Teraz kilka osob wsiadło zeby zobaczyc jak jest w srodku i są juz zauwazalne slady po klipsach na jeansach.Wejdzie kilka razy taki cham do srodka i fotel bedzie cały porysowany.
    Jak kupiles auto z malowanymi skorami wypicowane to tak jest!

Cytat Zamieszczone przez mes.. Zobacz posta
    Staszek zluzuj trochę gacie... To, że masz rączki jak dziewczynka i traktujesz auta pedantycznie nie oznacza, że wszyscy wokół tak robią. Poniżej zdjęcie steru z urzędowo potwierdzonym przebiegiem 180tys :

http://images77.fotosik.pl/149/308a2f40cfaf4134gen.jpg

Dla przykładu - miałem 320d jezdzilem kiera stan db, dałem ojcu i zaorał ją strasznie w bardzo krótkim odcinku czasu ( jazda po mieście plus robocze dłonie).

Żeby było jasne - nie twierdzę, że auto z linku nie ma skręconej szafy, ale porównywanie kierownicy przy podobnych przebiegach nie ma sensu. Liczy się indywidualna eksploatacja ( miasto, trasa i inne czynniki) i poszanowanie wobec samochodu.

Przy oględzinach zrobię zdjęcia pięczatek z ksiazki serwisowej i skontaktuje się z serwisem widniejącym w książce. Jeżeli potwierdzą przebieg z 2012 roku to i tak będzie miare dobrze ;)
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha 180 tys. hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahaha

Początkujący Użytkownik
    BMW
    n/c
    melisa i do łożka

Zaawansowany Użytkownik Awatar Kamiloo_
    BMW
    e38
    Cytat Zamieszczone przez staszek Zobacz posta
    To jest kierownica w moim e38 przy przebiegu 259tys! Ludzie otrząśnijcie się!

Masz pewność ze nikt nie wymieniał tej kierownicy ? fakt masz ładną kiere , tylko za bardzo się spinasz ... moja kiera była ladna prawie jak twoja teraz po 3 latach moejj jazdy wygłąda gorzej wiec co cyganie mi ją podmieni czy imigranci ??

ja osobiście swoja trochę zmeczyłem jazdą po miescie sporo auto było tak uzytkowane .

ale oczywiscie ty masz piekne auto a my szroty i nikt niema pewnego przebiegu ....

a akurat sygnet sciera kierę widzę to w jednynym miejscu na którym lezy reka na kierze ...

wszyscy się myła a ty masz racje

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 740
    Ja jestem spokojny, jedynie rozbawiony, Polacy robacy zawsze będą dawali się robić w ch***a, bo co sąsiad powie... 500tys na blacie ale ruina!

Ja nie pisalem ze przebieg to szrot, wrecz odwrotnie - auto dbane zrobi kolejne pol miliona, tylko nie wmawiajcie sobie ze jest inaczej i nie rozbawiajcie mnie tym samym.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    n/c
    Staszek... masz i na prawdę uspokój się...

to tak odnośnie wybuchu Twojego śmiechu:

http://selvbetjening.trafikstyrelsen...de51030br90965

Nikt CI nic nie wmawia, ja próbuję CI tylko uzmysłowić, że auto może mieć 300tys i wyglądać jak nowe i może mieć 300tys i wyglądać na zajechane jak koń po westernie :)

Reasumując - jak dbasz tak masz, a to że kręcą to wiem - kręcą i kręcic bedą,

pozdrawiam i otwórz się trochę na opinię innych
    Ostatnio edytowane przez mes.. ; 10-12-2015 o 14:03

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 740
    Nie takie rzeczy ze szwagrem w PKSie żeśmy wypisywali...