Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Nie ma jak to "7" :)

użytkownik
    BMW
    Mała Ladacznica E30 M10 Coupe
    Cytat Zamieszczone przez Gioco
    Mój
    ..I co? Przyszły czasy kryzysu, małżonek frajer przyznał się do prywatnej 7ki i choć awans dostał to podwyżki już nie :hah: :hah: :hah:
    U mnie jest podobnie!! Moj szef jezdzi Lanosem. :x Zarabia ze trzy razy tyle co ja, ale po co mu lepszy skoro ma służbowe :/ Jadnak innych kuje w oczka Siódemka pod pracą i nie patrzą na swoje dwu, trzy letnie auta za dużo większą kase niż moje. ;D
    Kiedyś pomyślałem sobie: Nie będę kuł ich w oczy i zaczne jeździć Meganką do pracy. Co usłyszałem!? To Ciebie stać na dwa samochody..? ;( Qrna czy ci ludzie nie maja większych problemów? ;D

WIĘC PRZYZWYCZAIŁEM SIĘ, ŻE NAGRÓD NIE DOSTAJĘ
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 740 iL
    Cytat Zamieszczone przez radoshb

U mnie jest podobnie!! Moj szef jezdzi Lanosem. :x Zarabia ze trzy razy tyle co ja, ale po co mu lepszy skoro ma służbowe :/ Jadnak innych kuje w oczka Siódemka pod pracą i nie patrzą na swoje dwu, trzy letnie auta za dużo większą kase niż moje. ;D
    Kiedyś pomyślałem sobie: Nie będę kuł ich w oczy i zaczne jeździć Meganką do pracy. Co usłyszałem!? To Ciebie stać na dwa samochody..? ;( Qrna czy ci ludzie nie maja większych problemów? ;D

WIĘC PRZYZWYCZAIŁEM SIĘ, ŻE NAGRÓD NIE DOSTAJĘ
    Do tego to i ja jestem przyzwyczajona. Bezinteresowna zawiść i głupota to niestety nasza cecha narodowa.
    Nie raz już słyszałam, ze bogata jestem, mam BMW 7 i hodowlę yorków.
    Przestałam ripostować. Jestem bogata i niech im tak będzie.

Vip Vip
    BMW
    było e32 m60, teraz pożyczam matiza od żony
    Cytat Zamieszczone przez Gioco
    Do tego to i ja jestem przyzwyczajona. Bezinteresowna zawiść i głupota to niestety nasza cecha narodowa.
    Nie raz już słyszałam, ze bogata jestem, mam BMW 7 i hodowlę yorków.
    Przestałam ripostować. Jestem bogata i niech im tak będzie.
    A u mnie w pracy jest spoko.
    Na początku jak kupiłem 7er, to były kąśliwe komentarze na mój temat i mego nabytku.
    Po kolei słyszałem pod moim adresem "krakowska mafia" i że jak kogoś wezmę do auto to tylko w bagażniku - z humorem odpowiadałem że co najmniej 3 ciała wygodnie się zmieszczą, to i te "dowcipu" przestały ich bawić.
    Ale jak paru kolegów przewiozłem i pokazałem co ma moje auto czego ich auta 10-tat młodsze nie mają, to miękli i się skończyło.
    Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...

Uprawnienia umieszczania postów