Wszyscy gadacie że mógł rowerzysta zrobić co chciał i nie powinien facet tak zareagować, hmmmm.

Ciekawi mnie bardzo czy WY jadąc swoim ukochanym skądinąd BMW zachowali byście stoicki spokój i nerwy na wodzy?

Śmiem wątpić.

Zwłaszcza, że zwyczajnie nie wierze że koleś z BMW wyzywa faceta jadącego na rowerku drogą tylko za to że jedzie prawidłowo na rowerze. To by było przecież bez sensu totalnie.
Dlatego uważam że film zawiera SKUTEK ale nie pokazuje PRZYCZYNY - a co za tym idzie jest nieobiektywny!

Polecam pooglądać filmiki tego kolesia:

https://www.youtube.com/channel/UCge...FEFZGQcHqp9aZw

Jeździ po Anglii, chyba Londynie, i na tych filmach świetnie widać jak tam chodzą np piesi, gdzie chodzą, na jakim świetle itd
Dlatego uważam że dokładnie tak samo jest z rowerzystami i to nie tylko w UK ale wszędzie, bo nie jeden raz baba na wsi nawet bez obejrzenia się dookoła skręciła mi pod koła i jeszcze miała pretensję że ja obtrombiłem.

Faktem jest że koleś z BMW nie pokazał kultury i nerwy go poniosły ale wg mnie musiała być przyczyna bo bez tego nie wyobrażam sobie aby mógł tak zareagować od tak.

@ nino - piszesz że w tytule filmu nie ma "wycieczek" do BMW :)
A jak sam zatytułowałeś filmik na forum??? Czemu nie napisałeś np - koleś na rowerze czy Wyzwiska bez powodu lub niemiła przejażdżka?

Dokładnie tak samo zrobi to prasa, fora, internet ,TV i reszta i nagonka na BMW gotowa